Horoscopul zilei: 13 mai 2023

 

Berbec

Ești preocupat de ceva legat de viitor, în special legat de sfera personală, dar și de sectorul finanțelor. Ai timp să pregătești lucrurile, să iei în calcul unele scenarii mai puțin plăcute și să cauți soluții, metode, strategii, abordări, informații, instrumentele de care ai nevoie.

 


 

Taur

Pot să apară schimbări legate de anumite planuri, să fie nevoie să reevaluezi o situație, să cauți să acționezi diferit, să reprogramezi ceva. Prima reacție s-ar putea să te deranjeze sau să te supere aceste schimbări, dar stând un pic să analizezi vei descoperi că poate chiar e mai bine așa, cu aceste ”intervenții” din exterior.

 


Gemeni

Lucrurile par destul de animate în sfera cuplului. Pot avea loc unele discuții constructive, motivaționale, edificatoare, entuziaste. Ești mai pasional, mai înțelegător, mai flexibil. E timpul să-ți arăți aprecierea, mulțumirea, recunoștința. Sunt favorizate deplasările, escapadele.

 


 Rac

Astăzi ești în căutarea împlinirii, liniștii, ești mai interesat de spiritualitate. Cauți să faci ceva de dragul cuiva, să ajuți pe cineva fără a avea vreun interes sau fără a avea vreun fel de așteptări. Ești un bun ascultător, atunci când simți că cineva are nevoie de asta.  Cuvintele cheie pentru această zi sunt: altruism, benevol, volutar, colac de salvare.

 


Leu

Te simți în centrul atenției, simți că e vremea să culegi unele roade, ai aceată nevoie profundă să ieși în evidență cu un anumit rezultat, să fii lăudat, apreciat. Sunt favorizate evenimentele sociale de orice fel, în special întâlnirile cu prietenii, cei din familia extinsă. Ar fi bine să iei în calcul schimbarea unui obicei ce țin de stilul tău de viață.

 


Fecioară

Nu ai energia dorită și s-ar putea să preferi lucrurile mai liniștite, activitățile mai puțin dinamice, în care sunt implicate cât mai puține persoane. S-ar putea ca anumite idei pe care le-ai avut zilele precedente să fie abandonate azi, tocmai din cauza acestei energii diminuate.

 


Balanță

Vei descoperi că nu toate lucrurile țin de tine și că vor apărea situații sau momente în care alții vor fi cei care dictează ritmul, iau decizii, alte persoane sunt cele de care depind unele rezultate. E necesar să te concentrezi pe ideea de cooperare, de colaborare, de a construi alături de alții.

 


Scorpion

Ceva ce nu ai reușit să rezolvi zilele precedente va fi nevoie să soluționezi acum, să-ți canalizezi atenția. Nu este un detaliu, astfel că ar fi bine să iei în serios această chestiune, susțin astrele. Ar fi bine să creezi o strategie, să nu lași lucrurile la voia întâmplării. Poți primi sfaturi bune, practice, de la persoane care au mai multă expertiză în domeniul vizat.

 


Săgetator

Ar fi bine ca ideile pe care le ai în minte să fii mai precaut cui le împărășești, te atenționează astrele. Poate că unele acțiuni pe care ți le dorești tu nu le-ai ieșit altora și s-ar putea să încerce să proiecteze pe tine aceste nereușite. Nu te lăsa influențat, acaparat de fricile și nemulțumirile celorlalți.

 


Capricorn

Azi vei vorbi despre succes, despre afirmare, ești carismatic și îți dorești validare din partea celorlalți, vei fi mai atent la relațiile din jurul tău, la felul în care interacționezi cu ceilalți și la ce păreri au ei despre tine. Dorești să fii plăcut, să aparții unui grup, fiind avantajate întâlnirile, discuțiile amicale.


rsător

Este o zi bună pentru pregătire, pentru organizare, pentru aranjare, planificare. Te gândești serios la viitor, te poți pregăti cu seriozitate pentru un eveniment important pentru tine în ultima perioadă. Ești perspeverent, răbdător, ai putere de muncă atunci când stabilești un obiectiv.

 


Pești

Ești un izvor de obiective, țeluri, planuri, idei, te gândești la tot felul de lucruri, la viitor. Se deschid unele căi, unele perspective. Ești creativ, îți merge mintea de minune! Îți vei pune în joc toate calitățile, abilitățile, resursele. Este necesar însă să fii atent la anturajul tău, ca să nu-ți pună cineva ”bețe în roate”.