Horoscopul zilei: 14 mai 2023

 

Berbec

S-ar putea să fii mai atent la felului în care arăți, la atitudinea pe care o ai. Te preocupă azi mai mult imaginea ta publică. De asemenea, vei fi mai interesat să te implici în activități care să te ajute să te detașezi de probleme, să te distrezi, să faci ceva pentru ca nu ai prea avut timp în ultima perioadă. La ce te gândești?

 


 

Taur

Dacă nu prea ai avut timp să te odihnești în ultima perioadă, acum ar fi bine să faci acest lucru, nu doar să spui, ci chiar să acționezi în acest sens. Ai nevoie de somn, de liniște, de detașare, de a te bucura de mici activități care te ajută să te detensionezi, să mai lași grijile deoparte.

 


Gemeni

Se simte o nerăbdare în aer. Pregătești ceva, fie că este vorba despre o deplasare, o chestiune legată de familie, de cămin, de o eventuală vacanță, se întrunesc anumite lucruri, se aranjează lucrurile. Poți lua în calcul o investiție, aceasta fiind de bun augur, susțin astrele.

 


 Rac

Din punct de vedere relațional lucrurile sunt foarte bine aspectate, mai ales dacă accepți ieșirile, vizitele, întâlnirile. Ai ce discuta, se simte o comunicare vie, dinamică. Astăzi este despre atracție, cucerire, găsești pe cineva special cu care să împărtășești anumite interese, dar se poate naște și o iubire, o pasiune nouă.

 


Leu

S-ar putea să simți că ești cam copleșit și tot ce îți dorești este un repaus. Caută să eviți activitățile care necesită efort, analiză, muncă mai intensă. Acceptă doar lucrurile cu adevprat care nu suportă amânare, în rest, eliberează-te, detașează-te, pune-te pe tine pe primul loc.

 


Fecioară

Azi ai parte de unele rezultate, recompense, aprecieri, în special în sfera vieții personale. Ai impresia că duci mult prea multe pe umerii tăi, că ai prea multe sarcini și responsabilități sau că este nevoie să te detașezi de anumite persoane care îți îngrădesc traseul ales.

 


Balanță

Dacă ai putea, ți-ai da și cămașa de pe tine pentru a ajuta pe cineva, doar că descoperi azi că binele oferit nu este apreciat. Este o zi cu anumite conștientizări, treziri. S-ar putea să se ajungă la situația de ”s-a umplut paharul” și e nevoie să acționezi, să iei unele decizii.

 


Scorpion

Simți nevoia ca în curând să te apuci de ceva nou, dar nu te poți apuca de acest lucru până nu ai definitivat un alt angajament asumat, până nu ai inima împăcată să oferit tot ce ai putut la responsabilitatea de dinainte. S-ar putea să iei în calcul unele schimbări legate de stilul tău de viață. Poți face și unele cumpărături de bun augur.


Săgetator

Azi te vei focusa pe activități care îți bucură sufletul, fie că este vorba despre o plimbare în natură, despre o întâlnire la cafea cu un prieten, lectura unei cărți interesante, ascultare unei liste de melodii care te binedispun. Astăzi este despre a restabili resursele de energie consumate în ultimele zile.

 


Capricorn

Se poate reactiva o veche pasiune, o veche dorință și merită să te bucuri de această bucurie, să atragi această energie în viața ta. Este un moment bun și pentru anumite discuții cu familia, în special dacă este vorba despre planuri de viitor vei descoperi că și ceilalți sunt entuziasmați, animați.


rsător

Ți se deschid azi ochii, vezi anumite situații diferit, se schimbă perspectiva, se clarifică ceva. Este o zi bună pentru distracție, socializare, ieșiri. Ești mai energic, mai încrezător, mai cuceritor. Este timpul să te bucuri de viață, să fii în preajma persoanelor dragi.


 

Pești

Azi dai dovadă de multă empatie, ești un bun ascultător, oferi un umăr de sprijin și gesturi de afecțiune cui are nevoie. S-ar putea ca o relație de prietenie să se relanseze sau să devină mai solidă, sau poate fi vorba de o îmbunătățire a unei legături cu cineva din familia extinsă.