Horoscopul zilei: 15 mai 2023

 

Berbec

Faci echipă bună cu cineva special din viața ta, un prieten sau partenerul de viață. Poți purta o discuție foarte bună, sinceră, care clarifică anumite lucruri, în urma căreia să ajungeți la concluzii care să vă mulțumească, la planuri care să vă încânte pe ambii.

 


 

Taur

Este timpul să revolvi chestiuni ce țin de finanțe, de anumite bunuri materiale, să iei decizii care vizează bugetul firmei sau familiei. În plan relațional ești împăciuitor, înțelegător, cel care acceptă azi compromisurile, de dragul echilibrului. Poate fi un moment bun pentru explicații, împăcări, vindecări.

 


Gemeni

Azi este despre a te remarca, de a ieși în evidență într-o situație în care erai cumva în planul doi. Ai putea avea parte de un succes care îți mărește încrederea în tine, de care te poți mândri. În plan profesional ar fi bine să accepți unele provocări, colaborări, oferte, te îndeamnă astrele.

 


 Rac

Poți să primești o lecție de viață, poți să ai parte de o revelație. Nu e cazul ca mereu să cauți nod în papură, uneori ar fi bine să te lași și purtat de val, să-ți urmezi și intuiția, altfel riști să pierzi trenul, susțin astrele. Partea bună, este că ești mai deschis cu cineva în legătură cu un plan nou, un vis nou.

 


Leu

Ți se oferă ocazia de a purta discuții cu persoane care te pot ajuta într-o chestiune din trecut, dar care nu te lasă să continui, să evoluezi. Este un cadru astral bun pentru tot ce ține de studiu. S-ar putea să fie nevoie să luați o decizie în familie, fie legată de cineva drag, fie de cămin, de o relocare, de o deplasare, de o vacanță.

 


Fecioară

S-ar putea ca lucrurile de azi să întârzie, să fie amânate, îngreunate, să ai impresia că îți sunt puse ”bețe în roate”. Este posibil să primești unele refuzuri, să nu primești răspunsul dorit la unele solicitări, să nu ai parte de rezultatele așteptate la unele acțiuni în care ai depus efort.

 


Balanță

Poți face orice dacă îți pui mintea la treabă, ambiția, dacă îți asculți intuiția încotro să o iei. Poți primi o soluție, un sfat, un răspuns, vine o idee salvatoare care te poate ajuta într-o chestiune mai veche sau care te-a măcinat în ultimele zile.

 


Scorpion

Ai activități de diverse feluri, unele s-ar putea să fie destul de solicitante, care să te împovăreze. Te confrunți cu o situație un pic peste puterile tale sau poate apare o problemă într-un moment și așa stresant sau delicat pentru tine, iar energia să nu fie la cote prea înalte. Soluția salvatoare este să apelezi la ajutorul cuiva de încredere, în plus să încerci să nu iei lucrurile mult prea alarmant.

 


Săgetator

Astăzi s-ar pătuea să porți o discuție cu cineva care reprezintă autoritate, fie că este vorba despre un șef, un părinte, un profesor, un doctor, un om cu prestanță, care are anumite cerințe din partea ta. Simți că ești sub lupă, ești analizat, verificat, evaluat. Partea bună este că lași o impresie bună.

 


Capricorn

Ai parte de o atitudine încrezătoare, privești cu optimist la lucrurile cu care te vei confrunta azi. Încep să vină resurse de acolo de unde poate nu prea te aștepți. Cauți să pui în aplicare unele idei mai îndrăznețe. Ai inspirație, îți urmezi vocea interioară, mai ales dacă ai de luat anumite decizii.

 


rsător

Ai chef, ești tonic, ai curaj, s-a reaprins un foc în tine și se văd aceste energii în cam tot ceea ce faci, fie că ține de carieră, de bani, de familie, de relațilei cu ceilalți.  De asemenea, ești mai atent la premoniții, la ce visezi. Ești creativ, fiind bine aspectate activitățile artistice.

 


Pești

Ești determinat, energic, dinamic, focusat. Dai drumul la motoare, cum s-ar spune. Ai tot felul de idei, de vise, de noi obiective, abia aștepți să acționezi. Nu înseamnă că vei începe ceva nou, dar vei îndeplini sarcinile din agendă sau de pe listă cu simțul responsabilității, cu fermitate, cu seriozitate.