Horoscopul zilei: 16 mai 2023

 

Berbec

Ai un fel de revelație, apare o concluzie, se clarifică o imagine, realizezi ceva legat de o situație fie din trecut, fie cu care te confrunți chiar acum. Cumva înțelegi de ce  și ce ai de făcut mai departe. De asemenea, este un moment bun să observi dacă anturajul din care faci parte este cel potrivit, dacă cei cu care interacționezi chiar îți aduc energiile de care ai nevoie.

 


 

Taur

Este posibil să fie nevoie să porți o discuție clarificatoare fie cu un coleg, cu un partener de afaceri, un colaborator, un șef sau o autoritate pe care ar fi bine să o iei cât se poate de în serios. S-ar putea să fie nevoie să confrunți idei, viziuni, metode diferite, să fie nevoie să convingi pe cineva sau să căutați un punct comun.

 


Gemeni

Ai impresia că ți se pune un ceas în față și ești obligat să asiști la trecerea timpului fără a avea mari rezultate, iar acest lucru nu prea îți aduce confort. E nevoie să fii mai flexibil, să te mai și detașezi, să accepți și metodele de lucru ale celorlalți, ideile și viziunile acestora.

 


 Rac

Ceva ar trebui schimbat la ritmul cu care faci azi lucrurile, pentru că pui presiune prea mare pe tine, pe ceilalți și astfel se paote ajunge la supărări, frustrări, renunțări nedorite. Fii mai flexibil, mai răbdător, nu mai aștepta ca ceilalți să aibă aceleași acțiuni sau răspunsuri ca și tine! Uite aici e problema!

 


Leu

Ai azi ceva de spus, de transmis, de împărtășit, dar deocamdată ar fi bine să ții lucrurile pentru tine, te sfătuiesc astrele, chiar dacă tu continui să muncești pentru echipă, să acționezi pentru binele echipei, simți că ceva trebuie să ții pentru tine. Această prudență, discreție vei descoperi ulterior că a fost decizie înțeleaptă.

 


Fecioară

Ești într-o formă de zile mari. Ești încrezător, optimist, cu vise mari la orizont. Arăți bine, radiezi, știi să atragi oameni interesanți de partea ta. Și în sfera vânzărilor vei ști cum să ai rezultatele dorite, susțin astrele. Sunt favorizate și legăturile cu străinătatea.

 


Balanță

Te simți protejat, alintat, favorizat. Simți că ar fi bine să-ți arăți recunoștința, pentru că ești privilegiat cumva sau ai avut mereu de partea ta persoane care să te ajute sau să te scoată din impas, să te propulseze, să te împingă de la spate, să îți ofere suportul oricând ai avut nevoie. Cine sunt aceste persoane? Care sunt contextele care ți-au adus aceste beneficii?

 


Scorpion

Simți nevoia unei eliberări, detașări, purificări, detoxifieri, fie că este vorba despre căminul tău, corpul tău, mintea ta sau despre sfera relațională. Poți începe un demers în acest sens, poți face un plan. Este un moment bun să începi o dietă, să renunți la un obicei nociv.

 


Săgetator

 

 

 


Capricorn

Azi este despre cooperare, despre a te apropia de o persoană, despre a te lăsa ghidat. Te bazezi azi pe sfaturile, îndrumările, informațiile pe care ți se oferă cineva de încredere. În sfera amoroasă simți că e nevoie de mai multă atenție, de puțin răsfăț acordat partenerului de viață.

 


rsător

Este o perioadă în care ai mai multă încredere în tine în comparație cu acum câteva săptămâni în urmă, în special în sfera social-profesională. Ești amabil, prietenos, știi să te faci plăcut, să oferi, dar s-ar putea să dai și de o persoană care nu te va agrea, care poate va arăta puțină invidie la adresa ta.

 


Pești

Ești tonic, ai chef de viață și ai o dorință de a face tot felul de lucruri. Îți dorești rezultate imediate, răspunsuri rapide, informații cît mai acutalizate, doar că lucrurile nu se desfășoară azi conform acestor așteptări pe care le ai tu. S-ar putea să le pui celorlalți mult prea rapid și ethichete, precum ”leneș”, ”somnoros”, ”aerian”, ”victimă” etc.