Horoscopul zilei: 16 septembrie 2022

 

Berbec

Este nevoie să-ți mai îmbunătățești stilul de a socializa, altfel riști să-i îndepărtezi pe toți. În plus, e nevoie azi de ceva mai multă seriozitate, de mai multă atenție din partea ta, căci vor apărea anumite chestiuni pe care trebuie să le rezolvi acum și care nu ar trebui amânate, te sfătuiesc astrele.

 


 

Taur

Este timpul să fii în centrul atenției, să-ți exprimi punctul de vedere, să urci pe scenă, să ții un discurs, să-ți arăți talentele, abilitățile. Este un cadru astral bun și pentru anumite provocări ce țin de planul profesional, poți crea premizele unei avansări, poți pune bazele unui proiect.

 


Gemeni

Este esențial să fii încrezător în propriile forțe, să ai o atitudine calmă, de învingător, să le arăți celorlalți că ești sigur pe deciziile luate. Nu te pierde printre detalii, nu te mai agăța de elementele de decor, pentru că riști să pierzi din vedere ceea ce este mai important.

 


 Rac

Este un moment bun să acționezi, pentru că ești sub lupă, ești verificat, testat. Sunt bine aspectate legăturile cu autoritățile. Ești ambițios și determinat să faci tot ce este necesar pentru a-ți atinge țelul, iar cei cu care vei interacționa azi vor vedea această energie vulcanică venită din partea ta.

 


Leu

Ai cerințe mult prea ridicate și prea complexe, iar acestea în loc să te entuziasmeze, te descurajează, te stresează, de aceea sfatul astrelor este să-ți revezi lista cu obiective, să clarifici care sunt acele lucruri pe care cu adevărat ți le dorești, te îndeamnă astrele.

 


Fecioară

Poate vei considera că nu ai mari chestiuni de rezolvat azi, dar vei descoperi în scurt timp că apar diverse provocări și situații neașteptate. Nu pierde timpul cu tot felul de explicații, pentru că cele mai multe dintre persoanele care ți le vor cere nu vor fi interesate să te și asculte cu adevărat.

 


Balanță

Astăzi este despre recunoștință, apreciere, atât când este vorba de relațiile din viața ta, cât și de sfera vieții interioare, de sentimentele și trăirile tale. Focusează-ți atenția asupra persoanelor dragi, apropiate, nu uita de valorile și principiile pe care le ai, de dorințele și aspirațiile personale.

 


Scorpion

Te vei bucura azi de atenție, de laude, de prietenii. Relația cu persoana iubită este și ea în prim plan azi, acum este momentul să te concentrezi pe latura pasională. Lasă emoțiile negative și conflictele deoparte și ghidează-te după ceea ce-ți spune intuiția și bunul simț, susțin astrele.

 


Săgetator

Sunt bine aspectate azi începuturile, precum și chestiunile ce țin de fapte, de real, de demonstrabil. Vei da dovadă de realism, de pragmatism, de maturitate, vei evalua anumite propuneri de afaceri, vei ști să faci alegeri înțelepte și vei reuși să gestionezi azi aspecte ce țin de bani.

 


Capricorn

Abordarea zilei: nu riști cu nimic, dacă nu este necesar. Vei da dovadă de precauție, vei gândi de mai multe ori înainte să te pronunți, vei calcula de câteva ori înainte să tai. În plus, vei prefera să lucrezi individual, să te bazezi pe propriile forțe.

 


rsător

Este un moment potrivit pentru studiu, pentru a elbora unele acte, rapoarte, pentru a cerceta unele oferte, pentru a face unele planuri. Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, vizitele, dar ssfatul astrelor este simplu: nu da sfaturi, dacă nu ți se cer.

 


Pești

Ai tot muncit în ultimele zile, iar azi ar fi bine să mai reduci din acea agitație interioară pe care o simți, să te mai detașezi, să te mai liniștești. Plimbările, călătoriile,escapadele, drumurile sunt favorzaite azi, alături de activitățile creative, artistice. Sunt bine aspectate și deciziile financiare.