Horoscopul zilei: 17 mai 2023

 

Berbec

Nu ești cea mai deschisă și entuziasmată persoană atunci când este vorba despre a face o schimbare, cu toate acestea e nevoie să iei acest lucru în calcul, deoarece anumite lucruri nu mai pot stagna sau pur și simplu, observi cum se repetă acestea, după același tipar, care evident că nu te mulțumește. Este nevoie să-ți revuiești o credință, o convingere, o idee atât întipărită în minte.

 


 

Taur

Astăzi este vorba despre atitudine, despre comportament, despre a fi încrezător, despre a avea o imagine care reușește să convingă cu adevărat, despre ce impresie le lași tu celorlalți. S-ar putea să iei în calcul și anumite îmbunătățiri fizice, să faci unele cumpărături în acest sens, ești mai preocupat de estetică.

 


Gemeni

E ceva care cere grabă, promptitudine, viteză, nu mai e cazul să aștepți și să analizezi la nesfârșit, pentru că o să dispară ocazia, susțin astrele. Cu cât stai să gândești cu minuțiozitate și să cercetezi azi mai mult, cu atât scad șansele să ai rezultatele dorite, elanul de a acționa, dorința de a te mobiliza sau pur și simplu, vine contracandidatul și rezolvă acesta, se folosește el de oportunitatea ta.

 


 Rac

Evită conflictele, supărările, pentru că ai tendința să fii mai emotiv, să exagerezi cu anumite concluzii pripite, considerând că ești atacat, judecat pe nedrept. Este esențial să fii atent la reacțiile pe care le ai, pentru că poți face azi mai mult rău dacă vei căuta să-ți faci dreptate la orice auzi la adresa ta. Reamintește-ți în permanență să nu iei lucrurile prea personal.

 


Leu

Lucrurile se liniștesc, se clarifică. Dacă până de curând luptai pentru fiecare mică victorie, fie pentru a demonstra ceva, fie pentru a-i consolida poziția, azi descoperi că totul se rezolvă mult mai ușor. Se instalează o stare de adevăr, echilibru, intervine cineva sau ceva și ți se face dreptatate.

 


Fecioară

Ar fi bine să începi ceva nou, să te apuci de o activitate nouă, deoarece contextul astral este de bun augur în acest sens. Apar unele provocări, dar acestea pot fi șanse deosebit de bune pentru tine, susțin astrele. Ca să poți merge cu barca într-o viteză mai bună, poate ar fi indicat să mai cauți pe cineva să ți se alăture în acest nou început?

 


Balanță

S-ar putea să fii considerat azi cumva prea aerian, deoarece vei avea o atitudine mai relaxată, mai detașată chiar și atunci când te vei întâlni cu situații mai problematice, care să necesită rezolvări prompte. Ești deschis, prietenos, amabil, creativ, dornic de alianțe, de a lucra în echipă.

 


Scorpion

Evită orice are legătură azi cu gelozia, cu posesivitatea, cu nevoia de a domina ceva sau pe cineva. Vei obține rezultate bune doar în momentul în care vei înțelege că depinzi de ceilalți, că mersul unor lucruri ține de acțiunile și deciziile altora, oricât ai insista și ai excela la tot ce-ți propui. Fii mai cooperant, dar și mai cu picioarele pe pământ.

 


Săgetator

Ai mari șanse să fii azi cel mai bun într-o confruntare, o discuție, o dezbatere. Vei avea toate resursele necesare să strălucești, să-ți oferi punctul de vedere, să oferi argumente din plin. Azi este despre împăcare, clarificare, vindecare, pace, despre încheierea unei etape mai agitate.

 


Capricorn

Cauți să te remarci, să ieși în evidență, deoarece ai observat că tu ai muncit din plin, dar cumva alții culeg laudele, alții se bat cu pumnul în piept și se laudă cu rezultatele de pe urma eforturilor tale. Ieși din umbră, din anonimat, cere-ți drepturile, te îndeamnă astrele. Fii mai atent în ce îți investești energia, voința, ambiția.

 


rsător

Se schimbă roata, apare norocul, simți că ești favorizat azi de soartă. Apare un dram de curaj să le spui lucrurilor pe nume. Azi este despre dreptate, evoluție, creștere, expansiune. Dispar anumite blocaje și simți că nimic nu te mai oprește.

 


Pești

S-ar putea să ai în preajma ta persoane care nu îți fac bine, lângă care nu te simți confortabil, fie pentru că sunt negativiști, pesimiști,  se victimizează din orice, preferă să bârfească, să răspândească zvonuri, fie pentru că vezi că nu poți construi nimic cu ei, nu poți atinge obiectivele dorite. Nu te lăsa influențat de atitudinea acestor persoane!