Horoscopul zilei: 17 septembrie 2022

 

Berbec

Cuvintele care ar descrie cel mai bine această zi sunt: detasare, eliberare, vindecare, pozitivitate. Lucrurile apar dintr-o perspectiva mult mai relaxata, esti mai zambitor si mai vesel astazi si te poti relaxa in compania celor dragi. Sunt favorizate activitatile ce tin de grup sau de spiritualitate.

 


 

Taur

Astazi este despre grup, despre binele comun, despre altii si mai putin despre tine. Esti dispus sa preiei initiativa, sa fii liderul echipei, sa faci strategii, dar si sa oferi solutii atunci cand este nevoie. Sunt bine aspectate planificarile, dar si organizarile, indiferent de ce sfera a vietii ar fi vorba.

 


Gemeni

Astazi esti mai bland cu tine, dar si cu ceilalti, esti mai deschis la invitatiile pe care le primesti azi, esti mai dispus sa participi la evenimente sociale, sa interacionezi, sa schimbi impresii, ganduri, idei. Te lasi purtat de val si iti prinde bine aceasta strategie.

 


 Rac

O zi buna pentru a te sfatui cu persoanele in care ai incredere,c are au mai multa experienta, o zi potrivita pentru a lua decizii asumate, corecte, sustin astrele. Fii mai precaut insa cu achizitiile, gestioneaza-ti cu mai multa atentie bugetul.

 


Leu

Te trezesti cu o dispozitie vibranta, esti jucaus, flirtezi cu usurinta si esti dinamic, dornic sa te implici in activitati care sa te ajute sa consumi energia debordanta pe care o simti. Este un moment bun si pentru drumuri, escapade, aventuri.

 


Fecioară

Cauti sa fii eficient, corect, sa dai dovada de maturitate, mai ales cand este vorba despre chestiuni ce tin de familie, de casa. S-ar putea sa iei unele decizii legate de evenimente din trecut, sa renunti la ceva. Ar fi bine sa fii mai atent in ceea ce priveste sectorul sanatatii.

 


Balanță

Esti increzator in propriile forte, iar acest aspect se va vedea in aproape orice vei face. Esti bun la comunicare azi, dar si cam incapatanat, ar spune anumite persoane. Nu te lasi prea usor atunci cand intampini impedimente, dar nici refuzuri nu prea iti convin.

 


Scorpion

Unele lucrurile nu au fost clarificate la timp si astazi te poti trezi ca e nevoie de mai multa negociere, de tot felul de explicatii, de convingeri. Sfatul astrelor este sa fii maleabil, sa dai dovada de empatie si rabdare. In sfera familiei extinse reusesti sa vindeci unele rani mai vechi, sa te impaci cu o situatie din trecut.

 


Săgetator

Astăzi ești omul care le aduce și celorlalți zambetul pe buze. Știi să oferi cuvinte calde, să împarți energie pozitivă în jurul tău. Ești o companie plăcută, iar azi ai posibilitatea să reinnozi unele legături, să reiei unele relații mai vechi, să cunoști noi persoane și să legi noi prietenii.

 


Capricorn

Sfatul astrelor pentru azi este ca, pe de o parte sa te implici in toate activitatile care promit sa te relaxeze, sa-ti aduca o stare de bine, care te ajuta sa te detasezi de griji, cel putin pentru o zi, iar pe de alta parte, sa privesti mai mult din interiorul tau, sa nu te lasi influentat de zgomotul din exterior.

 


rsător

Apar unele oportunitati, le observi? Esti atent la detalii, la semne? Fii mai flexibil, mai deschis la mesajele care vin azi spre tine. De asemenea, indreapta-ti atentia catre acei oameni speciali din viata ta, care ti-au fost mereu alaturi, indifere4nt de imprejurari si provoari.

 


Pești

Este o una dintre acele zile în care ar trebui să iei decizii financiare, pentru ca esti plin de inspiratie. Este un context bun pentru schimbari, transformari, pentru a incepe o noua etapa. Lasa-te ghidat de semnele primite azi, de persoanele pe care aparent intamplator le intalnesti azi.