Horoscopul zilei: 20 mai 2023

 

Berbec

S-ar putea să fii azi mai dornic de liniște, vei fi mai puțin deschis la ideile și propunerile celorlalți, poate care la capitolul energie au bateriile mai pline. Simți anumite stări mixte, confuze, de disconfort și cauți ”leac” pentru a le înlătura, concentrîndu-te pe lucrurile frumoase, pe oamenii interesanți din viața ta.

 


 

Taur

S-ar putea ca cineva din anturajul tău să încerce să te atragă de partea sa, să-ți impună o viziune, o idee și să peercepi acest lucru ca pe o încercare de a te domina, de ”a o face pe șefu” cu tine. Bineînțeles, îți va displăcea situația, dar e nevoie să fii empatic, prudent, atent la atitudinea pe care o vei avea.

 


Gemeni

Ești împăciuitorul horoscopului azi. Ești tolerant, mai atent la nevoile celorlalți. Vei evita confruntările, disputele, discuțiile în contradictoriu. S-ar putea să resimți și nevoia de a încheia un capitol. Vrei să faci o recapitulare, un bilanț, ultimele retușuri înainte de a finaliza.

 


 Rac

Focusul zilei va fi pe zona relațională. Poți primi o veste de la cineva din depărtare sau care s-a îndepărtat, cu care nu ai mai interacționat de ceva timp. Sunt favorizate legăturile, reluarea unor relații, dar analizează cu atenție dacă îți dorești cu adevărat acest lucru. Fii mai chibzuit și la capitolul bani, cumpărături, susțin astrele.

 


Leu

Azi visezi, te entuziasmează un obiectiv. E nevoie să-ți măsori forțele, să-ți analizezi resursele, înainte de a te porni la drum, susțin astrele. Ai motive de laudă, de aprecieri, de recunoștință. Fii atent la revelațiile pe care le vei avea azi.

 


Fecioară

Astăzi ești preocupat de viitor, ești clar cu gândul departe, faci anumite planuri care să includă mai multe persoane, poate fi vorba despre un proiect sau de o vacanță pe care acum o iei în calcul, poate fi vorba și despre schimbarea unei locații. Cauți oferte, faci rezervări, poți face unele cumpărături pline de inspirație.

 


Balanță

Astăzi este bine aspectată zona prieteniei. Cineva din anturajul tău caută să se apropie mai mult de tine, are nevoie de un sfat, de o soluție, de atenția ta, de ajutorul tău. S-ar putea să fii inspirat și să-l ajuți să facă lumină în minte, în suflet. Poți juca și rolul de mediator între două tabere.

 


Scorpion

Evită persoanele care caută nod în papură, care te copleșesc, te obosesc, care mai degrabă îți taie aripile atunci când ai o idee sau o soluție, în loc să te încurajeze să faci un pas în față, să ai mai mult curaj. Simți că este o perioadă bună pentru a-ți extine orizonturile și ar fi bine să nu te limitezi sau să te lași limitat de persoane care nu acceptă ieșitul din zona de confort.

 


Săgetator

Ai căutări de natură spirituală poate mai puternice ca oricând. Dai dovadă de înțelepciune, de empatie. Apar tot felul de discuții azi, mai profunde, mai serioase, diferite de cele cotidiene, obișnuite. Ești însetat de cunoaștere. Cauți să te ”îmbogățești” azi din punct de vedere mental, spiritual.

 


Capricorn

Îi dorești să te simți bine și vei face tot ce este posibil în acest sens. Azi ești mai jucăuș, ai chef de distracție, de socializare, de aventură, de activități mai dinamice. Până și la treburile ce țin de cămin vei căuta să te amuzi, să găsești partea distractivă. Inspirația bine azi de la persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine!

 


rsător

Cumva ești într-o căutare de sine, ai anumite lucruri la care îți dorești răspuns. Ești mai interesat azi de spiritualitate, de informații și activități care să-i aducă bucurii și satisfacții sufletului tău. Citești, cauți să dezvolți anumite subiecte, ești mai atent, mai generos în interacțiunile cu alte persoane.

 


Pești

Ar fi bine să ieși din rutina în care ai fost în ultimele zile, să schimbi mediul, să faci alte activități, fiind bine aspectate întâlnirile cu prietenii, deplasările, vizitele, călătoriile. Ai nevoie să te detașezi, să schimbi perspectiva, să te eliberezi de anumite griji. Sunt bine aspectate elementele ce țin de studiu, de dezvoltare personală.