Horoscopul zilei: 20 noiembrie 2022

 

Berbec

E o zi cu mult accent pe distracție, pe chef, pe amuzament. Simți nevoia să ieși din casă, să faci ceva care să-ți aducă plăcere, să te bucure. Te poți întâlni cu cineva care are aceeași vibrație energică, cu care ai multe în comun. Ar fi bine să eviți drumurile lungi, vizitele prea pelungite.

 


 

Taur

Ești mai deschis la capitolul iubire, îți exprimi sentimentele cu mai multă ușurință. Ești dornic să te apropii de cineva din familia extinsă, poți face cadouri pentru copii sau să-ți bucuri cu ceva copilul interior. S-ar putea să fii dornic să faci mai multă mișcare, iar aceasta să-ți aducă satisfacții emoționale.

 


Gemeni

Puterea ta de concentrare depășești anumite limite. Ești atent la ce se petrece în jurul tău, ești atent la detalii, iar astfel vei ști cum să acționezi și reacționezi la diferite situații. Evită discuțiile cu persoane care sunt ușor irascibile. Nu trebuie să rezolvi și problemele altora, te sfătuiesc astrele.

 


 Rac

Astăzi îți vei exersa talentele, fie că vei crea ceva sau vei găti ceva gustos, vei fi foarte abil la a lucra ceva cu mâinile. Îți iei inima în dinți și vei spune tot ceea ce simți, tot ce consideri despre o persoană, despre o situație, despre un eveniment. Te va ajuta mult această mărturisire, va fi eliberatoare pentru tine, spun astrele.

 


Leu

Este o zi în care te simți bine în pielea ta și nu vei fi prea dornic să auzi de problemele altora, de aceea vei căuta să te detașezi de orice idee de victimizare sau dramă existențială a celor din jur. Este un cadru astral prielnic pentru a te bucura de propriul cămin, de spațiul tău de liniște.

 


Fecioară

Nu este un moment bun pentru victimizare, ci pentru a te mobiliza, pentru a-ți muta atenția asupra reușitelor pe care le-ai avut, dar și asupra unor obiective care te atrag, te încântă. Este o zi în care trebuie să-ți ridici starea emoțională. Care sunt metodele sau strategiile care îți apar în minte?

 


Balanță

Ești într-o relație foarte bună cu o rudă sau un prieten de la care poți afla unele vești care te vor bucura, care îți vor aduce o anumită împrospătare a unei perspective. Te lași dus de val, nu te împotrivești felului în care apar unele evenimente. Te eliberezi de anumite tensiuni, presiuni, angajamente.

 


Scorpion

Nu neglija comunicarea cu ceilalți, interacțiunile de toate felurile, pentru că poți întâlni persoane sau poți vorbi cu persoane care te vor ajuta să te simți excelent, de la care poți avea parte de validarea dorită. Sunt bine aspectate activitățile de grup, care implică mai multe persoane.

 


Săgetator

Ai o dispoziție excelentă, iar partea minunată este că ai șanse mari să te intersectezi cu persoane cu care ai o anumită compatibilitate emoțională. Poți fi invitat să participi la un eveniment, la o discuție interesantă, poți fi mai deschis în ceea ce privește împărătșirea unor lucruri mai personale.

 


Capricorn

Te simți bine să fii înconjurat de alții, să interacționezi, să asculți. Fii mai atent la excese, mai ales dacă este vorba despre alimentație. Alege cu prudență alimentele sau asocierile alimentare pe care le vei face azi, pentru că există un risc de a trezi anumite probleme mai vechi.

 


rsător

În această zi este bine să te organizezi, să te ocupi de ordine și disciplină, să-ți planifici agenda nu doar pentru următoarea zi, ci pentru mai mult timp de acum în colo. Poți stabili unele întâlniri, evenimente sociale, vizite la rude sau prieteni. Sunt favorizate și cumpărăturile.

 


Pești

Ar fi bine să te detașezi de toate și să te bucuri de această zi, de tot vine în viața ta. S-ar putea să realizezi că lucrurile nu merg foarte bine în privința comunicării sau a activităților ce țin de grup, de aceea vei prefera solitudinea, liniștea, să te preocupi de lucrurile care îți plac, te pasionează.