Horoscopul zilei: 22 mai 2023

 

Berbec

O relație care se împotmolise s-ar putea să se reactiveze azi, poți să readuci în prim plan un proiect, apar unele instrumente cu ajutorul cărora poți avansa. Apare încrederea, interesul, motivația, curajul. Poți iniția o discuție în familie, legată de un plan de viitor, de nevoile celor dragi.

 


 

Taur

S-ar putea să fii tot mai deschis să pornești la drum, să te avânți într-un proiect, să iei în calcul o metodă pe care în trecut nu prea o băgai în seamă, mai mult din neîncrederea în propriile forțe, decât că nu ar putea funcționa. Apare motivația, curajul, s-ar putea să descoperi că ți se alătură și anumite persoane în acest demers.

 


Gemeni

S-ar putea ca anumite persoane să te fi influențat negativ în anumite chestiuni și acum să realizezi acest lucru și să faci tot posibilul să te debarasezi de aceste idei, credințe. Te simți acum înarmat cu răbdare, cu energie din plin și ești convins că lucrurile nu trebuie lăsate, ci schimbate acum.

 


 Rac

La capitolul emoții este posibil să fii mai fragil, să nu știi să gestionezi prea bine anumite informații, vești, schimbări din agendă sau vorbe ceva mai critice auzite din partea cuiva. Ești mai predispus să abandonezi mai ușor azi o sarcină, un proiect, tocmai din cauza acestei stări mai emotive, te atenționează astrele.

 


Leu

Te simți bine în grupul din care faci parte, în comunitatea ta, în cercul tău de prieteni. Primești o bucurie, o veste bună, dispare o supărare, ceva îți ridică moralul. Lucrurile se armonizează, starea ta se echilibrează. Speri din nou, ai din nou încredere, ești mai optimist.

 


Fecioară

Astăzi ești în căutări, cercetări. Fii atent la comunicare, la mesajele care vin astăzi spre tine, pentru că poți culege informații bune. Ai energie din plin azi, cel puțin pentru lucrurile care te entuziasmează cu adevărat, altfel vei căuta scuze și vei tărăgăna lucrurile, spun astrele.

 


Balanță

Este o zi în care vei avea parte de susținere, de încurajările, laudele, aprecierile celorlalți. Cineva te împinge de la spate să ieși în față, te îndeamnă să te mobilizezi, să-ți arăți atu-urile, iar acum este un moment foarte bun, te îndeamnă astrele. Și în sfera sentimentală lucrurile par să ia o întorsătură foarte bună.

 


Scorpion

Astăzi este despre a acumula informații, despre a asculta, a observa, fără a te grăbi să concluzionezi. S-ar putea să auzi anumite exemple de care ai nevoie, unele povești motivaționale de-ale persoanelor care au reușit să rezolve problema cu care te confrunți sau să se apuce de o afacere care te interesează sau de un proiect pentru care nu ai avut curaj până acum.

 


Săgetator

Azi este despre rutină, despre stilul tău de viață, despre anumite obiceiuri care ar trebui schimbate, la care poate ar fi bine să renunți, la credințe pe care ar trebui să le scoți de tot din minte. Este un cadru astral favorabil pentru a te reorganiza, pentru a replanifica, restabili, reface un traseu, o schemă, un plan. Despre ce este vorba?

 


Capricorn

Apare o persoană în calea ta care va avea rol de susținător, care va ști cum să te mobilizeze, să-ți stârnească dorința de a progresa, de a încerca ceva. Poate fi un ghid, un mentor, un exemplu bun de urmat, atât în plan profesional, cât și în cel personal, susțin astrele.

 


rsător

Azi nu te grăbești să iei decizii, ești mai pragmatic, poate chiar și un pic mai suspicios față de informațiile pe care ți le prezintă anumite persoane și nu nimic rău în asta, mai ales dacă ți se oferă timp de gândire, de evaluare. Caută mai mult în tine, acolo e răspunsul, pentru că ceilalți îți vor spune din perspectiva realității lor.

 


Pești

Ziua de azi este mai dinamică pentru tine. Ești mai motivat, mai determinat nu doar să te apuci de ceva nou, ci și să continui, să dezvolți și există mari șanse ca ceea ce începi acum să aibă o finalitate bună, dorită. Îți pui întrebări, cauți resurse, este o zi bună și pentru cercetare, studiu.