Horoscopul zilei: 22 noiembrie 2022

 

Berbec

Este o zi bună pentru a te informa, pentru a negocia ceva. Poți primi unele informații care te vor ajuta pe termen lung. Creativitatea te va scoate azi din anumite încurcături, susțin astrele. Fii mai atent la micile decizii care te pot afecta financiar în perioada următoare.

 


 

Taur

În această zi ai multă energie, dai dovadă de eficiență, știi să te concentrezi asupra sarcinilor din agendă și găsești soluții la orice problemă apare. Cineva te ajuta la capitolul avansare, propulsare, cineva cu autoritate îți oferă acest context, își dă o șansă.

 


Gemeni

Ar fi bine ca pe lângă muncă să nu neglijezi nici chestiunile ce țin de sfera sănătății, pentru că pot apărea unele manifestări pe care e nevesar să le iei serios în calcul, să ai grijă de imunitatea ta, de starea ta fizică, dar și emoțională. Ar fi bine să-ți faci unele programări, să cauți informații.

 


 Rac

Ai multă energie și ar fi bine să o direcționezi cu folos, iar recomandarea astrelor este spre sectorul comunicării. Ai ceva de învățat, dar și de arătat, de exprimat. E bine să-ți reactivezi viața socială, să stabilești unele întâlniri, vizite cu persoane la care ții.

 


Leu

E bine să te ocupi mai mult de propria persoană, să dezvoltarea ta personală, de stilul tău de viață. S-ar putea să descoperi că e nevoie să porți o discuție mai delicată, fie legată de cuplu, fie de familie, de viața personală. Nu te lăsa influențat de emoții, altfel riști să faci greșeli pe care să le regreți.

 


Fecioară

Evită pe cât poți stresul, nu reacționa la primul impuls, fii mai răbdător, nu lua lucrurile mult prea personal, fii mai maleabil, mai îngăduitor cu ceilalții, indiferent de ce sferă a vieții va fi vorba. Fii mai atent la semnele pe care ți le arată corpul. Ai mai multă grijă de tine.

 


Balanță

S-ar putea să fie vorba despre încheierea unui capitol, o etapă se termină, iar acest lucru îți aduce o stare de neliniște, pentru că nu ești pregătit să te apuci de altceva, să ieși din zona de confort. Fii atent la relaționare, pentru că riși să strici o legătură la care ții.

 


Scorpion

Ești cam încăpățânat în ceea ce privește un aspect ce ține de sfera familiei, de relația cu cineva apropiat și poți avea de pierdut din cauza acestei rigidități pe care o vei manifesta. În sfera romantică vei descoperi că e nevoie să faci unele compromisuri altfel riști să declanșezi ditamai furtuna.

 


Săgetator

Ai de rezolva lucruri pe care le-ai tot amânat, dar fără care nu poți să evoluezi. Dacă este vorba despre studiu, despre examene, acum este o perioadă foarte bună pentru tot ce ține de intelect, de memorie. E un moment prielnic pentru a rezolva o problemă ce ține de trecut, când nu ți-ai ascultat inima, ci te-ai lăsat influențat de alții.

 


Capricorn

Le poți spune azi lucrurilor pe nume, îți poți scoate în evidență abilitățile, talentele personale. Ești încântat de o oportunitate de serviciu, de o colaborare nouă. Atenție, nu trebuie să pari altfel decât ești în realitate. Vin unele beneficii, ceva bani, dar apar și cheltuielile.

 


rsător

Poate apărea un moment de cotitură care te va ajuta, poți să planifici, să organizezi ceva, să creezi ceva după bunul plac. Este bine aspectată și energia ce ține de adevăr, de justiție, de corectitudine. Azi joci după reguli, respecți anumite decizii lute de ceilalți.

 


Pești

Vine o veste care ține de transformare și prima reacție va fi mai mult de panică. Astrele te sfătuiesc să privești cu mai multă pozitivitate și deschidere acest lucru, pentru că îți poate aduce beneficii, schimbări incomode pe moment, dar bune, pe termen lung.