Horoscopul zilei: 23 mai 2023

 

Berbec

Ești un bun povestitor azi, te simți bine înconjurat de ceilalți, îți place să fii în centrul atenției, să împărtășești, să explici, că convingi, să negociezi. Partea bună este că vei găsi suficiente persoane cu care să te simți bine, care să-ți permită să te desfășori așa cum simți.

 


 

Taur

Ai nevoie de o pauză, de un răgaz, de un moment de respiro, pentru că este posibil să vină în curând o surpriză, o nouă aventură, un proiect, o colaborare și să ai nevoie din plin de energie, de resurse. Până să treci la treabă, oferă-ți timp pentru a-ți reîncărca bateriile, te sfătuiesc astrele.

 


Gemeni

Ai în preajmă oameni cu care reușești să interacționezi azi foarte bine, în special în sfera profesională, fiind bine aspectate și legăturile cu autoritățile. Azi este despre colaborare, cooperare, despre lucrul cu hârtiile, dar și tot ce ține de comunicarea în scris. Poți cunoaște persoane noi, dar lasă comparațiile și autocritica deopate!

 


 Rac

Azi ai tendința să exagerezi anumite lucruri, să amplifici unele situații. Ești mai competitiv azi, mai ambițios, ceea ce nu e rău, atâta timp cât dai dovadă de bun simț, de diplomație, de empatie și lași adversitatea deoparte, te atenționează astrele.

 


Leu

Este posibil să porți o discuție cu partenerul de viață sau cum o persoană în care ai încredere, pentru că se pot reactiva unele frici și chiar să ai nevoie să te ajute cineva să nu te abați de la planul tău, să nu uiți de obiectivul tău. Ai nevoie de imbold, de impuls. Cine te poate ajuta în acest sens?

 


Fecioară

Ceva din trecutul tău și-a pierdut din putere și s-ar putea să reapară, să te zgândăre, să-ți reamintească, să-ți readucă anumite frici, să ai dubii. E nevoie de pragmatism azi, dea vedea lucrurile la rece, neînfluențat de experiențele anterioare. Fii mai deschis să primești resurse noi.

 


Balanță

Astăzi este despre restanțe, despre datorii, despre promisiuni care trebuie să fie onorate, despre tot ce ai amânat, fie pentru că nu se întruneau anumite condiții, fie pentru că nu dețineai toate informațiile. Este timpul să-ți asumi, să-ți sufleci mânecile și să te apuci de muncă.

 


 

Scorpion

S-ar putea să-ți setezi o nouă intenție, un nou obiectiv. Ai o motivație fantastică! Apare o persoană care va reuși să te inspire, să te convingă de ceva în care în trecut credeai și tu. Ești într-o perioadă de ascensiune, de creștere, din multe puncte de vedere. Sunt favorizate și chestiunile ce țin de familie, de prieteni.

 


Săgetator

Este o zi bună pentru evaluare, pentru încheiere, pentru a analiza ultimele acțiuni, decizii, alegeri luate în ultima perioadă. Este posibil să resimți că și emoțional lucrurile sunt mai mixte și e nevoie să controlezi lucrurile, fără a căuta vinovați de ce nu a mers un plan.

 


Capricorn

Nu este cea mai bună decizie să optezi pentru o atitudine pasivă, nu este cel mai potrivit moment să taci și să spui că mergi mai departe, să nu protestezi, atunci când ți se încalcă un drept, atunci când ești criticat sau amendat pe nedrept. Este necesar să iei atitudine, cu diplomație, dar trebuie să-ți susții punctul de vedere.

 


rsător

Poate să apară un moment de încheiere, o ruptură, o despărțire de ceva sau cineva. Apar toate semnele că lucrurile nu mai pot continua așa, că nu este despre a repara, ci despre a finaliza, a spune ”stop”. Este un moment bun pentru a face puțină ordine în viața ta, susțin astrele.

 


Pești

Primești niște semnale că nu este cazul să abandonezi o sarcină sau o activitate de care te-ai apucat de ceva timp, chiar dacă apar și impedimente. Este o zi cu provocări, așa e, sunt mai multe planete care predispun către acest lucru, dar recomandarea zilei este că reziști cu stoicism, căci norii negri vor trece.