Horoscopul zilei: 25 noiembrie 2022

 

Berbec

Astăzi ar fi bine să nu mai accepți jumătăți de măsură, să nu te mai lași condus de emoții. Dacă există o situație care e confuză, caută să o clarifici, dacă nu deții anumite informații, caută soluții să le obții. Dacă ești într-o relație, de orice natură, care nu te mulțumește, amintește-ți că tu ești cel care decide să rămână în aceasta, dacă nu face anumite schimbări.

 


 

Taur

Cauți stabilitatea, continuitatea. E nevoie de o atitudine mai realistă, mai matură din partea ta, pentru că este posibil să fie nevoie să faci unele alegeri azi, să fie nevoie să hotărăști ceva. S-ar putea să fie nevoie să rezolvi unele chestiuni ce țin de familie, de rude, de casă.

 


Gemeni

Cei din jurul tău îți transmit anumite informații, primești unele mesaje și e nevoie să le filtrezi cu atenție, să le verifici cât mai bine. La serviciu cineva s-ar putea să nu fie de partea ta, chiar dacă oficial fce parte din echipa ta. Fii mai chibzuit când e vorba de sectorul sănătății, ai mai multă grijă de tine, te sfătuiesc astrele.

 


 Rac

Este posibil ca stresul din aceste zile sau din această perioadă să te fi obosit. Tot ce ai integrat emoțional în această perioadă este posibil să-și fi pus amprenta asupra fizicului și psihicului tău, de aceea ai nevoie de puțin timp de liniște, de echilibru, de pace. Renunță la unele sarcini sau activități dacă nu sunt urgente.

 


Leu

În această zi vei avea multă inspirație. Sunt bine aspectate chestiunile ce țin de spiritualitate, de creativitate. Fii atent la ceea ve visezi noaptea, la ce premoniții ai, la ce sincronicități iei parte. Urmează-ți intuiția, te îndeamnă astrele.

 


Fecioară

Astăzi e nevoie să menții echilibrul în toate, să depui efort să-ți duci la bun sfârșit activitățile pe care le ai de făcut. Sfatul astrelor este să fii atent la ce energii preiei de la ceilalți, pentru că ai tendința să te lași afectat de problemele altora, să te implici în chestiuni care nu țin de tine ca să le rezolvi.

 


Balanță

Ești mai jucăuș, mai pus pe șotii, mai dornic de distracție, de aceea azi vei fi mai atras de activitățile dinamice, care promit să te energizeze, să te mobilizeze, să te binedispună. E nevoie să nu neglijezi chestiunile ce țin de cămin, de nevoile cuiva drag, susțin astrele.

 


Scorpion

În plan profesional lucrurile par echilibrate, dar e necesar să gestionezi cu mai multă atenție chestiuni ce țin de bani. Nu e cea mai potrivită zi pentru a încerca ceva nou. Ai parte de unele surprize în sfera amoroasă, de aceea e nevoie să îți concentrezi atenția și asupra acesteia.

 


Săgetator

Nu grăbi lucurile, orice-ar fi, mai ales dacă este vorba despre drumuri, călătorii, te sfătuiesc astrele. Fii atent la persoanele cu care interacționezi azi, pentru că unele se pot prezenta altfel decât sunt. Partea bună este că vei reuși să intuiești starea celorlalți.


Capricorn

Reușești să bifezi lucruri frumoase, importante. Din punct de vedere socio-perofesional vei fi destul de productiv, vei rezolva mai multe chestiuni legate de autorități, îți poți consolida poziția socială. Fii atent la relațiile de prietenie, s-ar putea să descoperi că unele persoane nu se implică la fel de mult ca tine.

 


rsător

Poți lua decizii înțelepte, inspirate privind o colaborare, implicarea ta într-un proiect. E nevoie să fii corect, transparent, să nu uiți de diplomație, să nu încalci reguli. Vin vești bune din străinătate, poți relua legătura cu persoane cu care nu ai mai comunicat de mult.

 


Pești

Reușești să reglezi unele relații care în ultima perioadă s-au cam șifonat. Ai abilitatea de a-i convinge pe cei din jurul tău de bunele tale intenții, ai resursele necesare de a aplana unele conflicte mai vechi. Sunt bine aspectate și discuțiile cu autoritățile.