Horoscopul zilei: 26 mai 2023

 

Berbec

Nu te-ai ocupat de anumite sarcini la momentul potrivit și tocmai cînd considerai că va fi simplu să închei ziua de azi și să-ți vezi de alte treburi, apar fix aceste responsabilități, promisiuni pe care nu mai poți să le amâni. Suflecă-ți mânecile și rezolvă-le, te îndeamnă astrele. Nu neglija nici chestiunile ce țin de cămin, de familie.

 


 

Taur

Ai nevoie de multă înțelepciune azi, de liniște și profunzime în gânduri. Ceva pică, ceva nu iese și prima reacție va fi că nu e bine. Dar oare e așa? Fii atent la jocuri, aventuri, la flirt. Este posibil să apară o ispită în plan sentimental sau cineva încearcă să se bage prea mult într-o chestiune de familie și ar fi bine să fii cu ochii în patru.

 


Gemeni

Este o zi bună, ai un motiv de bucurie, de mândrue, primești o veste dorită, se rezolvă ceva, poate te vezi cu cineva drag sau mergi în vizită, undeva ești așteptat. Sunt favorizate cumpărăturile, cadourile, surprizele. Este un cadru astral bun pentru socializare, te bucuri de popularitate, de o imagine frumoasă.

 


 Rac

Poți purta o discuție bună cu cineva apropiat, una care clarifică anumite aspecte. Primești informații bune, se așează lucrurile pe un făgaș normal. Poți programa ceva, poți lua o decizie, poți seta un obiectiv, un termen limită. Poți avea parte de o rezolvare mult așteptată.

 


Leu

Nu este cea mai potrivită zi pentru investiții, tranzacții, ar fi mai bine să mai amîni, să mai aștepți, pentru că ceva fie nu este clar până la capăt, fie este o cale iluzorie, nu duce acolo unde ar trebui. Cele mai frumoase satisfacții și energii pozitive vor veni azi din sfera familiei, căminului.

 


Fecioară

Poți întîmpina anumite opreliști azi, este o  zi cu tot felul de încercări, verificări, teste. Îți pot ieși în cale persoane care te vor ține din drum. E nevoie să te impui acum, să lupți mai mult pentru imaginea ta, pentru poziția ta, premiul tău, te îndeamnă astrele.

 


Balanță

Este timpul să pui punct într-o situație care ți-a consumat parcă prea mult timp sau energie. Este posibil ca nu tu să fii cel care ia decizie de finisare, ci să intervină ceva. Oricare ar fi cauza sau motivul, este bine să se închidă, să se termine, deoarece nu era direcția cea potrivită pentru tine.

 


Scorpion

Poate fi un moment bun să te așezi printre cei mai buni sau cumva în fruntea grupului din care faci parte. Simți că poți să conduci, să iei decizii bune pentru oamenii tăi din jur, simți că deții resursele necesare pe care trebuie să le aibă un bun conducător. Dacă ai persoane în preajmă mai în vîrstă, cu mai multă experiență, folosește-te de aceste cunoștințe, te îndeamnă astrele.

 


Săgetator

Apare un culoar liber, o cale pe care ar fi bine să pornești. Ești pregătit să faci un pas în față, ai curaj. Ești îndemnat de astre să te mobilizezi, să ieși de sub carapace. Dacă exista înainte cineva care genera o oarecare doză de teamă, de inferioritate, acum știi cum să depășești aceste trăiri, știi cum să treci peste, să te detașezi.

 


Capricorn

În ultima perioadă ai stat să observi, să acumulezi informații, să aduni resursele de care ai nevoie. Dar acum a venit vremea să ieși în față și să arăți ce poți, ce știi. Este un soi de energie competitivă azi în aer, dar acest lucru nu înseamnă că totul trebuie să fie azi despre comparații, concursuri, demonstrații.

 


rsător

Ai ambiție să înaintezi, să lupți, să te afirmi, să arăți lumii cine ești, pentru a te bucura de putere, pentru a conduce, a-ți exprima punctul de vedere într-o situație în care este posibil să nu fi avut curajul să spui ce ai pe suflet, ai preferat de frică să nu deranjezi să stai în plan secund, cuminte. Dar lucrurile se schimbă destul de mult azi.

 


Pești

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: transformare, renaștere, luminozitate. E un moment bun de profunzime, de pătrundere în zone mai ascunse ale existenței noastre. Ești mai interesat de spiritualitate, de mister, de paranormal, de ceea ce este greu de explicat. Se definitivează un plan, apare claritatea.