Horoscopul zilei: 26 septembrie 2022

 

Berbec

Sunt favorizate incercarile, testarile, verificarile, inceputurile, atat in sfera profesionala, cat si in cea personala. De asemenea, nu lua supararile sau comentariile celorlalti prea in serios, cel putin nu astazi si nici nu-i lasa sa te abata de la ceea ce simti nevoia sa faci.

 


 

Taur

Scapa de balast, nu te mai impovara, nu-ti bloca sansele si neaparat elibereaza-te de negativitate, te indeamna astrele. Ai nevoie sa experimentezi, sa iesi din zona de confort, sa-ti asumi unele riscuri, sa mergi pe noi cai si sa incerci noi metode si strategii.

 


Gemeni

Este momentul sa accepti ceea ce vezi si sa faci unele schimbari. Sunt posibile unele oportunitati, innodarea unor relatii sau legaturi. Sunt posibile si vesti bune venite de la departare. Vei avea parte de aspecte pozitive in sectorul muncii, dar si a banilor.

 


 Rac

Sfatul astrelor pentru astazi este sa-ti permiti sa vezi lucrurile din mai multe perspective, sa privesti din mai multe unghiuri de vedere. Este o zi buna pentru a-ti imbunatati viata de cuplu, pentru a reaprinde flacara iubirii. Este un moment bun pentru a te reorganiza, pentru planificari.

 


Leu

Aceasta zi este perfecta pentru intalniri si reintalniri, pentru a te exprima si a socializa liber si cu entuziasm, pentru a face tot felul de destainuiri si pentru a asculta povestile de viata ale altor persoane. Sunt posibile si unele discutii cu familia, legate de camin, de finante.

 


Fecioară

Ai curaj, esti deschis pentru tot ce tine de aventuri, de inceputuri, fie ca este vorba de sectorul profesional sau de viata sentimentala. Lucrezi bine in echipa, esti atent la detalii daca este vorba despre cotnracte, trazactii, lucrul cu hartiile.


 

 

Balanță

Dai dovada de multa imaginatie, inventivitate, iar activitatile in care te vei implica iti vor aduce o deosebita placere. Este important sa stii din start ce iti doresti, indiferent de cat de diferit sau diferit suna lucrul respectiv sau cat de mult iti taie respiratia de entuziasm si frica.

 


Scorpion

Simti ca nu mai e nevoie sa te ascunzi, sa te protejezi de ceva sau cineva. Esti dornic de unele discutii de la suflet la suflet, ai nevoie sa te eliberezi, sa te exprimi si in acelasi timp sa primesti confimari, validari, sustinere, intelegere, energie pozitiva din partea altor persoane.

 


Săgetator

Esti pregatit sa primesti unele lectii bune azi, sa privesti adevarul gol-golut? Nu uita ca toate vin la momentul potrivit, de aceea nu forta si nici nu te supara daca nu e cum ai crezut, te avertizeaza astrele. In plus, ai nevoie de mai mult timp pentru tine, pentru nevoile si dorintele tale.

 


Capricorn

Sunt favorizate intalnirile cu oameni dragi, prieteni apropiati, activitatile religioase, elementele ce tin de spiritualitate, meditatia, dar si momentele de solitudine, in care poti face introspectie. Ai nevoie sa faci unele destainuiri, sa clarifici anumite situatii care tin in special de sfera vietii interioare.

 


rsător

Astrele te indeamna sa privesti cu mai multa intelepciune evenimentele care au avut loc de curand si cu care inca nu esti foarte impacat, dar si sa fii mai flexibil cu tot ceea ce se intampla sau tot ce apare. Nu-ti bloca singur sansele de dezvoltare, de intelegere.

 


Pești

Cuvintele cheie care ar putea descrie aceasta zi sunt: pragmatism, claritate, maturitate, alternativa. Vei avea parte de unele constientizari, de unele ganduri eliberatoare sau poate vei elimina unele idei invechite, lasandu-le loc celor noi, celor constructive, care iti vor aduce reusite.