Horoscopul zilei: 27 mai 2023

 

Berbec

Ești încrezător în ceea ce privește o acțiune, o sarcină pe care o faci, ai o alură de învingător. Lași timiditatea și modestia deoparte și mergi să iei ceea ce consider că e al tău. Pui azi mai mult accent pe felul în care te prezinți în fața celorlalți, pe felul în care arăți, te îmbraci, te comporți.

 


 

Taur

Ai parte de susținere, în special din sfera familiei extinse. Vine o veste, primești un dar, apare o cale pe care nu ai luat-o în calcul, dar care te ajută să rezolvi o chestiune ce ține de cămin, de cineva drag. Este posibil să iei în calcul unele achiziții, găsești oferte avantajoase, rentabile, practice.

 


Gemeni

S-ar putea să nu fie cea mai dinamică zi, cel puțin nu asta e ceea ce îți dorești acum, din contra, activitățile mai liniștite, cu mai puține personae implicate, care să nu implice cine știe ce capacități mentale sau fizice sunt cele mai potrivite pentru tine. Ai nevoie de timp să-ți reîncarci bateriile înainte  de orice.

 


 Rac

Poți primi azi unele răspunsuri, poți avea parte azi de confirmări, dar și de laude, de aprecieri, de validarea venită din partea cuiva care va cântări destul de mult pentru tine. Poate veni și o veste care deschide unele perspective noi sau poate închide niște etape prin care ai trecut.

 


Leu

Cineva s-ar putea să-și bage codița în treburile tale, să-ți ofere o părere atunci când nu i-l vei cere sau să insiste să acționezi într-un anume fel, iar tu nu rezonezi cu această idee sau nu simți că e ce ai nevoie, ai dubii, ai nevoie de timp să analizezi. Este important să delimitezi lucrurile, să îți trasezi teritoriul, să nu te lași influențat.

 


Fecioară

Este posibil ca anumite planuri pe care le aveai pentru azi să nu mai fie valabile sau să nu iasă deloc așa cum te așteptai. Apar situații neașteptate, anumite chestiuni te țin pe loc. Ar trebui să te oprești și să te întrebi de ce se întâmplă aceste lucruri, ce ai de învățat? Nu cumva sunt mesaje pe care trebuie să le auzi? Nu cumva trebuie să mergi pe o altă cale?

 


Balanță

Lucrurile încep să se miște, începi să observi primele efecte ale unor demersuri, decizii luate sau acțiuni făcute de tine în ultima perioadă. Simți că te poți bucura cu adevărat acum, că poți respira mai ușurat, că ai o motivație mai trainică să continui în același fel, acelați ritm, cu aceeași atitudine.

 


Scorpion

Astăzi este despre promptitudine, iuțeală, fler, ești alert, simți că ești responsabil de ceva, de cineva, de parcă ai anumite obligații pe care tu trebuie să le duci la bun sfârșit. S-ar putea să remediezi azi probleme care nici măcar nu sunt ale tale. Lăudabilă atitudinea ta, energia de care dai dovadă, dar oferă-ți și timp de relaxare, te îndeamnă astrele.

 


Săgetator

După tot felul de încercări, provocări și situații neprevăzute, acum poți să mai lasși din încordarea resimțită în ultima perioadă. Privești cu încredere spre orizont, ești deschis să planifici, să aranjezi unele chestiuni, să pregăteși un traseu nou, gândidu-te cu mult optimist spre viitor.

 


Capricorn

Lucrurile nepregătite, de moment, în urma unui impuls s-ar putea să fie azi mult mai benefice pentru tine, decât acele activități programate în cel mai mic detaliu. Ieșirile în natură, o escapă, renunțarea la un obicei sunt printre cele mai bune activități neprevăzute azi.

 


rsător

Sunt deosebit de bine aspectate azi evenimentele sociale, de aceea dacă ești invitat, și se propune să participi pe undeva, să vizitezi, să ieși, folosește-te de aceste momente, te îndeamnă astrele. Ai nevoie de o schimbare de impresii, de idei, de perspective. Poți lua în calcul să faci și unele schimbări neprogramate ce țin de sectorul vieții personale.

 


Pești

Apare azi o persoană în calea ta, exat ca în vorba aceea ”omul potrivit la momentul potrivit”. Cineva îți oferă o recompensă, te ajută, te ghidează, îți netezește calea. Te poți face remarcat, ești apreciat, se vorbește despre tine, ești pus într-o altă lumină, te simți mândru, bucuros.