Horoscopul zilei: 28 mai 2023

 

Berbec

Simți nevoia de mai multă atenție, afecțiune, dorești să-ți arăți anumite sentimente, să învălui cu iubire persoanele dragi ție. Și nu doar prin cuvinte vei căuta să-ți arăți emoțiile, ci și prin acțiuni. Vei face ceva ca să demonstrezi că ții la cineva. Poți lua unele planuri serioase în sfera sentimentală, cauți claritate în acest sens.

 


 

Taur

Te preocupă unele chestiuni ce țin de o confruntare, de o dezbatere, de o discuție pe care trebuie să o porți cu cineva și pe care ai tot amânat-o. Vrei să te prezinți cât mai bine, să ai cât mai multe resurse care să te ajute să susții acel dialog. Este bine aspectat azi studiul, elementele ce țin de dezvoltare ta personală.

 


Gemeni

Lungile liste de treburi și activități pe care le-ai avut de rezolva în ultima perioadă te-au cam lăsat fără energie, de aceea recomandarea astrelor pentru tine este să lași toate lucrurile deoparte și să te concentrezi pe starea ta de bine, pe odihna ta, pe ceea ce îți bucură sufletul.

 


 Rac

Se simte o mare nevoie de cunoaștere în ceea ce privește. Consideri că acum e nevoie să-ți aduni forțele, să te concentrezi, să acumulezi anumite informații. Ai mintea deschisă, apar persoanele potrivite, contextele prielnice. Este esențial să fii atent azi la reguli, la legi, la cuvintele așternute în scris.

 


Leu

Este un moment bun pentru a te lăsa purtat de val, pentru a te bucura de pasiuni și hobby-uri, pentru a te alătura unor grupuri de persoane creative, cu idei mai artistice. Ești mai interesat și de spiritualitate, de numerologie, de astrologie, de metode alternative, de ceva mai puțin tradițional.

 


Fecioară

Este posibil să apară azi unele îndoieli, să găsești nod în papură unor idei sau decizii luate zilele trecute. Ai cumva tendința să te plângi, să vezi piedici, să vezi mai repede partea goală decât ceva plină a paharului. Nu cumva ai ridicat ștacheta prea sus? Nu te autosabota!

 


Balanță

Este o zi a introspecției, a reflecțiilor, a meditației. Cauți să mai analizezi unele hotârâri luate recent, unele acțiuni făcute, unele rezultate. S-ar putea să fie nevoie de o întrevedere, de o discuție cu o persoană deosebit de importantă în viața ta. Este necesar să-ți faci timp pentru această discuție, pentru anumite destăinuiri, pentru o apropiere sufletească.

 


Scorpion

Și cînd te aștepți mai puțin se întoarce roata, carma se face resimțită, efectele unor acțiuni apar în peisaj, consecințele unor alegeri acum le vezi, cînd nu te aștepți. Sunt posibile unele conexiuni cu anumite persoane pe care le poți explica mai greu, dar de care ai nevoie.

 


Săgetator

Sunt favorizate interacțiunile cu autoritățile, iar imaginea ta cumva depinde de acestea. E nevoie să arăți că anumite lecții din trecut au fost conținute de tine, le-ai învățat, ai maturitatea necesară să mergi mai departe. Te bazezi azi pe lucruri concrete, nu pe vorbe și idei.

 


Capricorn

Se simte o fierbințeală, o pasiune, o atracție care îți dezechilibrează enerrgiile azi. Ești gata să te arunci într-o poveste fără a avea toate informațiile, datele, resurse, iar acest lucru nu-ți este deloc specific, tu, cel care verifică ceva încă o dată după ce a verificat cu atenție înainte de asta.

 


rsător

Este posibil să pui punct unei situații. Ceva închei, pentru că deja ai în minte sau pe foaie creionat să începi altceva. Sunt favorizate deplasările, călătoriile. Poți schimba o convigere sau o atitudine de viață, pentru că între timp ai descoperit alta, cu care rezonezi mai bine.

 


Pești

Ai o doză crescută de curaj de a face ceva fără a fi influențat, fără ajutor din exterior, de unul singur. Îți place să simți să tu ești cel de la cârmă, că tu ești cel care controlează anumite lucruri. S-ar putea să-i surprinzi și pe ceilalți cu deciziile luate sau acțiunile făcute azi, dar atâta timp cât ești împăcat, asumat cu acestea, nu te vor afecta în niciun fel.