Horoscopul zilei: 29 mai 2023

 

Berbec

Ai dorința de a închide ceva. Ai tot stat să analizezi o situație, ai avut dubii, incertitudini, ai bătut pasul pe loc, iar acum a venit vremea să ajungi la o concluzie și să acționezi. Poți lua în calcul un compromis temporar, dar care te va ajuta să deblochezi acum situația, să înaintezi.

 


 

Taur

S-ar putea să te trezești într-un mediu neașteptat, neprevăzut, neplanificat. Este posibil să observi cum se naște o dispută lângă tine, una în care sunt implicați oameni la care ții, dar nu ai cum să aderezi la una dintre tabere, altfel îți strici tu relația cu persoana din cealaltă tabără.

 


Gemeni

Fii mediatorul, pacifistul, cel care liniștește apele, așează lucrurile frumos în jur. E nevoie să fii tu cel care aduce echilibrul, vorba aceea bună spusă într-un moment cheie, dar care alungă norii negri și adversitățile. Este un cadru astral deosebit de bun pentru prietenii,familie, pentru legături de suflet.

 


 Rac

Ești cam fără chef, fără prea multă energie, ceva se apropie de  o încheiere. Ai sentimentul de ”prea mult”. Dar ceea ce ai decis, ar fi bine să-ți asumi până la capăt, susțin astrele, pentru că sunt persoane care decid de acțiunile tale, precum și de lipsa acestora. Cine ar putea prelua, măcar temporar, o parte dintre aceste responsabilități sau te poate ajuta cu ele?

 


Leu

Sunt favorizate negocierile, discuțiile ce țin de vînzări, de tranzacții. Este esențial să fii cu ochii în patru atunci când este vorba despre lucrul cu hârtiile. Poți avea o discuție apropiată cu cineva din altă generație, fie semnificativ mai în vârstă ca tine, fie mult mai tânăr, dar care îți va oferi o perspectivă demnă de luat în calcul în legătură cu o chestiune care te preocupă.

 


Fecioară

Te simți bine, știi să atragi persoanele de care ai nevoie de partea ta. Sunt favorizate discuțiile, întîlnirile, ședințele, poți ține discursuri bune, memorabile. Și lucrul cu autoritățile este deosebit de bine azi aspectat, susțin astrele. Te poți intersecta cu cineva care are aceleași preocupări sau provocări ca și tine.

 


Balanță

Azi este despre vindecări, despre regăsiri, retrăiri, descoperiri. Lasă rănile trecutului deoparte, căci acestea te țin pe loc. Identifică-le, conține-le, mergi mai departe. Este un cadru astral bun pentru sfera sentimentală, pentru destăinuiri, pentru a-ți deschide sufletul, pentru apropiere, intimitate.

 


Scorpion

Azi pui țara la cale, te preocupi de alianțe, de parteneriate, te interesează viitorul. Ai o colaboare azi bună cu persoane din preajma ta. Poți accepta un proiect nou, poate să apară șansa să reiei o activitate nouă. Vin resursele de care ai nevoie, apar instrumentele necesare.

 


Săgetator

Poți prelua azi o sarcină, te poți trezi în rol de lider, de conducător, e nevoie să iei tu o decizie care s-ar putea să influențeze mai multe persoane, să aibă efecte asupra întregului grup din care faci parte. Ai convingerea că experiența ta te va ajuta azi, că vei da dovadă de seriozitate, de concentrare.

 


Capricorn

Ziua de azi îți aduce noi șanse pe care ar fi bine să le iei în calcul. O relație care se stricase la un moment dat, poate avea șansa de a fi reparată azi, te eliberezi de un blocaj emoțional, o decizie luată cândva grești poate avea azi norocul de a fi remediată. Cuvinte spuse cândva în pripă și care nu-și aveau rostul în acel context, acum pot fi retrase, înlocuite cu altele mai bune.

 


rsător

Ar fi bine să lupți pentru ideile pe care le ai, pentru părerea ta, drepturile tale, ba poate chiar fi vorba despre locul tău, poziția ta într-un grup, într-un proiect. Apare concurența, apar competitori, rivali, cineva atentează la ceva ce e al tău. Nu te lăsa influențat de aceștia, mergi pe calea ta, ascultă-ți intuiția.

 


Pești

S-ar putea ca trecutul să încerce să-și facă loc în mintea ta, în viața ta. Te lupți cu o amintire, cu o situație care poate nu s-a rezolvat așa cum îți doreai. Este posibil să fie readusă această problemă, chestiune din nou în discuție. Partea bună este că între timp ai mai învățat câte ceva, ai mai acumulat resurse și poți să gestionezi altfel această problemă.