Horoscopul zilei: 3 iunie 2023

 

Berbec

Se crează oportunitatea de a face ceva ce îți doreai de mult timp, de a intra într-un anumit grup, într-un cerc de persoane, de a te implica într-o activitate la care te gândeai de ceva timp. Și sfera sentimentală se activează azi, fiind bine aspectate discuțiile cu partenerul de viață, momentele de apropiere, de tandrețe.

 


 

Taur

Ești un foarte bun prieten, sfătuitor, consilier azi. Ești deschis, asculți cu atenție când ceilalți au nevoie de un sfat, de o părere, de o idee, de un gând bun. Ai abilitatea de a-i motiva, de a-i încuraja pe ceilalți, de a-i ajuta să revină fiecare pe calea sa, să revină în starea de echilibru.

 


Gemeni

Astăzi este despre imaginație, despre libertate, independență. Ești creativ, îți folosești talentele, abilitățile artistice, știi să te pui în valoare. Este un cadru astral bun să-ți descoperi o pasiune sau să îți faci curaj pentru a scoate la iveală un talent ascuns.

 


 Rac

S-ar putea să fie o zi mai aglomerată azi pentru tine, să preiei și responsabilitățile cuiva, pe lângă cele pe care le ai tu de făcut. Cumva te-ai aglomerat singur, din prea mult bun simț, din generozitate, dar prea puțin corect față de tine, de nevoile tale, susțin astrele.

 


Leu

Meajul zilei: poți să-ți schimbi viața, dar trebuie să și crezi în acest lucru. Ai puterea să spui ”stop”, să întorci roata în favorarea ta, dar e nevoie de determinare, de o atitudine fermă, de un mesaj clar din partea ta, spun astrele. Azi e bine să pui bazele, temelia.

 


Fecioară

Cineva din cercul tău de prieteni sau rude are nevoie de ajutorul tău și vei lua în serios acest lucru. Partea interesantă este că vei ști și cum să îmbini munca și relaxarea, utilul cu plăcutul. Ai o stare de bine, ești optimist, știi să te faci plăcut. Sfatul astrelor este să te debarasezi de lucrurile ce țin de trecut.

 


Balanță

Este o zi în care sfera comunicării este foarte importantă pentru tine și destul de bine aspectată. Poți finaliza cu succes ceva, susții un discurs, îți exprimi punctul de vedere. Este favorizată și legătura cu autoritățile. Treci cu multă demnitate peste provocările zilei.

 


Scorpion

Astăzi este despre regăsire, despre vindecare. Se crează o situație care te va elibera de stres. Apare acel spațiu în care te poți liniști, poți să-ți folosești creativitatea. Te poți elibera de o grijă, de o responsabilitate, de un parteneriat de care nu mai ai nevoie.

 


Săgetator

S-ar putea să apară azi unele situații care vor apăsa pe butoanele tale mai sensibile. E nevoie să delimitezi unele lucruri, să pui punct, să te exprimi, să spui când ceva este prea mult, prea greu, prea apăsător sau nu are nicio legătură cu convingerile, valorile și principiile tale de viață.

 


Capricorn

Azi s-ar putea să fii mai vulcanic, iar această stare să fie dată de nevoia ta de a avea totul sub control, totul aranjat, organizat, echilibrat. Poți pune punct unui proiect, unei activități, ba chiar și unei relații care te consumă, nu-ți aduce niciun beneficiu real.

 


rsător

Azi cauți armonia, liniștea, de aceea tot ce țin de plimbări, de excursii, scurte escapade în natură vor fi cele mai bune activități pentru tine. Este un cadru astral favorabil și pentru tot ce ține de spiritualitate, fii atent la ce visezi, la premoniții, la mesajele care îți apar întâmplător în cale.

 


Pești

S-ar putea ca azi să-ți întinzi limitele la maxim. În ciuda tuturor acelor sarcini și activități pe care le ai de făcut, vor veni și satisfacții pe măsură, vei avea parte de apreciere, de recunoașterea unor merite, susțin astrele. Este o zi bună pentru interacțiuni, prietenii.