Horoscopul zilei: 30 septembrie 2022

 

Berbec

Ești tonic și plin de inspirație astăzi. Ești din ce în ce mai interesat să-ți pui în aplicare planurile tale ambițioase, dar nu e nevoie sa pui prea multă presiune pe tine. S-ar putea să te afli în centrul atenției azi, iar acest lucru să fie deosebit de bun pentru ego-ul tău, susțin astrele.

 


 

Taur

Vei avea parte de o zi echilibrată, cele mai multe dintre activități vor decurge conform planului, fără prea multe schimbări sau provocări. De asemenea, poți face azi unele cumpărături, fie legate e cămin, fie cumperi unele cadouri, atenții, pregătești unele surprize pentru cineva apropiat ție.

 


Gemeni

Lucrurile se vor așeza la locul lor, de aceea nu e nevoie să forțezi lucrurile sau să pui presiune inutilă asupra ta. Este un cadru astral bun pentru socializare, ei cu care vei interacționa vor fi atenți și amabili cu tine, de aceea ar fi bine să profiți de acest lucru. Sunt bine aspectate și achizițiile.

 


 Rac

În toate acțiunile tale de azi ar fi bine să te bazezi pe propriile forțe și să nu te lași influențat de cei care susțin că te vor ajuta. Sunt bine aspectate întîlnirile, vizitele. Evită conflictele și ține cont că un cuvânt blând e mai bun decât o tăcere încăpățânată.

 


Leu

Poate ar fi bine să lași deoparte activitățile de rutină și să te concentrezi asupra sarcinilor noi, intrigante, provocatoare? Profită de oportunitățile care ți se deschid în cale și pe cât posibil stai deprte de persoanele care au tendința să se victimizeze sau care critică mult.

 


Fecioară

Toate lucrurile în care ești implicat par să decurgă lin, așa că nu ai de ce să te agiți prea mult și poate ar fi bine să te preocupi mai mult de activitățile care îți plac mult, care te interesează, de pasiunile pe care le-ai cam neglijat în ultima vreme? Da, azi chiar te poți relaxa!

 


Balanță

Șarmul tău va fi azi la nivel maxim și pentru că și ceilalți vor observa atitudinea ta, vei avea parte de multă interacțiune prietenoasă, pozitivă. Vei avea parte de informații, vei primi tot felul de mesaje, sfaturi, sugestii, dar și răspunsuri la întrebări sau solicitări mai vechi.

 


Scorpion

Ar fi bine să ieși din rutina ta confortabilă și să îți propui tot felul de mici provocări, de care să te ții, pe care să încerci să le rezolvi, să le duci la bun sfârșit. Ai nevoie de acestea pentru a mai crește stima de sine, încrederea în forțele proprii, susțin astrele.

 


Săgetator

Nu prea vei avea aplomb azi, nu vei fi persoana care va iniția anumite demersuri sau activități, dar poți fi persoana care le va finaliza, care va da dovadă de seriozitate în ceea ce-și va asuma. Poți primi unii bani, poate fi vorba despre restituirea unei datorii.

 


Capricorn

Vei găsi limbaj comun aproape cu toți cei cu care vei interacționa astăzi. Vei excela în domeniile ce vor necesita generozitate, imaginație, creativitate. Este un moment bun și pentru a te apuca de o nouă activitate, de a dezvolta o abilitate.

 


rsător

Sunt bine aspectate clarificările, discuțiile. Poți purta o conversație pe care ai amânat-o mult timp. Dacă ai o problemă care te frământă poți discuta cu cineva care a trecut prin așa ceva, care are experiență. De asemenea, este un moment bun pentru a organiza o deplasare, un drum.

 


Pești

Ești mai încrezător în abilitățile tale, nu te vei îndoi de capacitățile tale, mai ales dacă va fi nevoie de a-ți arăta latura artistică. Vei găsi modalități sau soluții poate mai puțin conformiste, dar eficiente. Vei rezolva mai multe probleme de ordin personal, treburi ce țin de cămin.