Horoscopul zilei: 31 mai 2023

 

Berbec

Este o zi bună pentru negocieri, pentru clarificări, pentru a depăși o supărare, pentru a repara ceva. Fii atent la semne, la sincronicități, căci poți să ai parte de ele din plin azi. S-ar putea ca energia zilei să fie luată din exterior, de la anturaj, de la cei cu care interacționezi.

 


 

Taur

Lucrurile îți ies de minune atunci când este vorba despre negocieri, dar și achiziții, contracte. Este o zi potrivită pentru a încerca, a experimenta. Puterea de decizie e în mâinile tale, tu vei fi cel care va controla finalul, care va alege, susțin astrele. Poți stabili conexiuni benefice azi.

 


Gemeni

Cineva pare interesat azi de tine, de abilitățile tale, de talentele tale. Ai multă carismă, știi să atragi, să te faci plăcut indiferent de mediul în care îți faci apariția. Și în sectorul amoros lucrurile par să fie mai speciale, mai pasionale, mai profunde. Și aspectele legate de tehnologie, de inovație sunt bine aspectate azi.

 


 Rac

Toate elementele ce țin de sfera căminului sunt foarte bine aspectate azi. Dacă te-ai gândi la unele achiziții, la aranjat, organizat, făcut curățenie serioasă prin casă, atunci acum este momentul cel mai potrivit. Simți nevoia de a-ți aranja lucrurile prin ”cuib”, în locul acela care îți aduce liniște, magie.

 


Leu

Ai un simț artistic dezvoltat, crescut, te preocupi mai mult și de imaginea ta fizică. Ai o stare de bine atunci când îți folosești creativitatea, imaginația. Este un cadru astral favorabil și pentru a face unele schimbări în rutina ta, să incluzi o activitate nouă, să încerci ceva.

 


Fecioară

Este o zi în care poți primi anumite invitații, poți participa la evenimnete sociale, ocazii în care să fii înconjurat de alte persoane, să faci schimb de informații, de idei, să împărătășești emoții. Sunt favorizate și activitățile ce țin de caritate, ai ocazia să-ți arăți generozitatea. Te poți înscrie la un curs interesant.

 


Balanță

Apar niște shcimbări legate de serviciu, apar sarcini în plus. Vei rezista dacă vei căuta metode prin care să-ți gestionezi emoțiile explozive care pot să apară din cauza unor presiuni ce țin de cerințe, de termene limită mult prea scurte. Ai o capacitate de muncă bună și la capitolul mental parcă stai destul de bine.

 


Scorpion

Ai reușit să atragi norocul de partea ta. Dacă te gîndești să te implici într-o nouă colaborare, să te apuci de un proiect, ai mari șanse să fie ceva de bun augur, să-ți iasă lucrurile așa cum îți dorești. S-ar putea ca cineva din familia extinsă să aibă nevoie de ajutorul tău, de aceea fii mai atent în jurul tău.

 


Săgetator

Ai energie și capacitatea de a stabiliza lucrurile. Dai dovadă de înțelepciune, de fler, de promptitudine, de maturitate. Rezolvi admirabil orice probleme neașteptate apar azi, indiferent de ce sferă ar fi vorba. Reușești foarte bine să-i organizezi și pe ceilalți.

 


Capricorn

Ai nevoie să-ți demonstrezi ceva. Apar situații care te ajută în acest sens. Reușești să faci slalom printre provocări. Vei ști cum să reacționezi, ce răspuns să oferi, cum să te ridici atunci când vei fi îngenuncheat de vreun impediment, să te adaptezi.

 


rsător

În această zi negociezi foarte bine în sfera iubirii, dar și în afaceri. Știi cum să pui  punctul pe ”i”, cum să rezolvi situațiile mai confuze, mai amestecate. Dacă ai început ceva nou, s-ar putea să apară acum o conjunctură sau un element care să te ajute. Sunt favorizate discuțiile cu cei mai tineri.

 


Pești

Atunci când îți stabilești un obiectiv, apare o doză de încăpățânare, dar care este punctul tău forte azi, este energia care te ajută să rămâi motivat, să continui, să răzbești. Poți primi o informație care te ajută să rezolvi o chestiune care ține de cămin, mediul familiei. Poți primi o confirmare legată de o mutare, o schimbare.