Horoscopul zilei: 5 mai 2022

 

Berbec

Astăzi începi să-ți pui tot felul de întrebări, să clarifici anumite lucruri, să înțelegi anumite evenimente, situații. Apar informațiile de care ai nevoie, adevărul ți se așterne în față. Este un cadru astral bun pentru studiu, dar și pentru lucrul cu hârtiile, poți lua decizii, poți semna acte.

 


 

Taur

Cineva încearcă să te destabilizeze, să te influențeze, să te abată de la drumul tău. Este esențial să descoperi acest personaj și să eviți orice tangență cu acesta. Azi mai mult ca oricând este nevoie să fii cerebral, să te bazezi pe fapte, pe concret, pe ceea ce îți spune mintea, nu inima și simțurile.

 


Gemeni

Ești preocupat de evoluția ta profesională, vrei să faci cât mai multe lucruri, încerci să anticipezi pașii pe care îi ai de urmat și obiectivele pe care le ai de atins, ca să ajungi la obiectivul dorit. Este esenial să dai dovadă de diplomație, mai ales atunci când interacționezi cu persoane ce au putere de decizie, cu autorități, cu parteneri de afacere.

 


 Rac

Dacă îți pui prea multe întrebări și te simți confuz, clar nu este cel mai potrivit cadru astral pentru decii, nici în sectorul muncii, nici în viața personală. Este un moment bun să-ți lași intuiția să te ghideze, de asemenea, să te foloselti de resursele pe care le deții, te îndeamnă astrele.

 


Leu

Ești bun la capitolul comunicare, dacă nu intervine vaitatea, orgoliul, atunci s-ar putea să te tranformi, să uiți de ce ai iniția o discuție sau care este obiectivul acesteia. Caută metode și strategii care pornesc din perspectiva diplomației și evită să stârnești furtuni, de sfătuiesc astrele.

 


Fecioară

Astăzi vin tot felul de mesaje spre tine și ar fi bine să fii atent în special la cele care sunt sub forma scrisă, fie fizic, fie legate de mediul virtual. Aceste mesaje pot conține unele informații care te pot trezi la realitate, care te pot ajuta sau care au rolul de a vindeca unele răni.

 


Balanță

În ceea ce privește serviciul, cariera, dacă se anunță o evaluare, trebuie să ții un discurs, un examen, trebuie să treci printr-o verificare, atunci astrele te îndeamnă să dai dovadă de creativitate, să-ți folosești din plin talentele. Acum este momentul să te dedici acestui lucru cu maximă responsabilitate.

 


Scorpion

Este timpul să te preocupi mai mult de sănătate, de stilul tău de viață și să faci unele schimbări, să introduci unele obiceiuri care îți fac bine. De asemenea, astrele te sfătuiesc următorul lucru: evită bârfele, zvonurile, pentru că acestea te pot induce în eroare, te pot destabiliza de la drumul tău.

 


Săgetator

Oricât de multe lucruri ai de făcut, astăzi ar fi bine să te ocupi mai urgent de anumite chestiuni ce țin de cămin, de familie. Fie s-a defectat ceva,fie e nevoie să achiți unele facturi sau să achiziționezi ceva legat de casă, fie să te preocupi mai mult de acitivitățile gospodărești.

 


Capricorn

Nu te mai poți eschiva, nu te mai poți ascunde, este timpul să confrunți o situație, o persoană, o problemă, altfel riști ca lucrurile să se tensioneze mai mult. Fii curajos, onest, asumat și vei vedea cum lucrurile se vor aranja treptat, chiar dacă la început vei avea parte de un oarecare disconfort sau muncă în plus.

 


rsător

Astăzi ar fi bine să te lași purtat de val, să socializezi, să împărtășești idei, informații, păreri, pentru că vei primi și tu la schimb unele valoroase, susțin astrele. Sunt bine aspectate întâlnirile, vizitele, discuțiile de grup, prelegerile, conferințele.

 


Pești

Ai tot amânat unele sarcini, iar azi s-ar putea să resimți aceste decizii, să ai o agendă mai plină decât ai crezut. Nu ai cum să amâni, de aceea este important să-ți sufleci mânecile și să te apuci serios de treabă, prioritizând cu atenție fiecare activitate, ducînd la bun sfârști fiecare sarcină.