Horoscopul zilei: 8 mai 2022

 

Berbec

Este o zi bună pentru curățenie, reparație, modificare, reorganizare. Fii mai atent la bani, evită cheltuielile care nu sunt necesare, ci țin mai mult de mofturi, te sfătuiesc astrele. Spre seară ar fi bine să te detașezi de vâltoarea lumii cotidiene și să-ți îndrepți atenția spre latura spirituală a vieții.

 


 

Taur

Vei îmbina azi foarte bine intuiția cu perspicacitate, vei avea idei vizionare, vei dori fparte mult să depășești tiparele obișnuite. Se întrezăresc vești interesante azi, dar acordă-le atenție doar celor care îți sunt cu adevărat utile, nu te pierde printre detalii, te sfăuiesc astrele.

 


Gemeni

Este important să ai răbdare azi, să nu grăbești lucrurile sau să acționezi în pripă. Comunicarea va fi bună, știi cum să-ți împărtășești ideile, ba chiar vei uimi cu anumite informații și soluții, mai ales că ești adeptul familiarității, tradiționalului, lucrurilor verificate, sigure.

 


 Rac

Sugestia zilei este să eviți conflictele, să fugi de persoanele care îți aduc energie negativă sau sunt mai certărețe, se victimizează ușor din orice. Ai noroc la cumpărături, prinzi unele reduceri, te bucuri de cele achiziționate. Este bine aspectată și legătura cu străinătatea.

 


Leu

Este nevoie să reglezi unele chestiuni mai delicate legate de familia extinsă. Trebuie să depui tot efortul pentru a fi răbdător, pentru a da dovadă de empatie, diplomație și înțelegere. Nu este momentul să-ți arăți orgoliul. Este un moment bun de a te ocupa de treburile gospodărești pe care le-ai evitat în ultima perioadă.

 


Fecioară

Dragostea este elementul central pentru tine în această zi. Flirtezi din plin, oferi afecțiune, accepți atenția din jurul tău. Ai energie din plin, chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te rezumi doar la treburile personale, te sfătuiesc astrele. Nu este cel mai bun moment pentru investiții.

 


Balanță

Ai parte de unele idei sau ajung la tine unele informații care ajută, care merită să fie notate și dezvoltate ulterior, spun astrele. S-ar putea să fie nevoie să finalizezi urgent o activitate, un proiect, o sarcină. Ai multă putere de convingere și reușești să-ți atinți obiectivele comunicând cu înțelepciune.

 


Scorpion

Astăzi te poți ocupa de chestiuni ce țin de sănătatea ta, poți lua decizia de a începe un o dietă nouă, un regim de detoxifiere, de schimbare a unor obiceiuri. Înveți azi cu ușurință, asimilezi luceuri noi. Ceea ce începi azi are mari șanse să fie dus la bun sfârșit, spun astrele.

 


Săgetator

Astăzi ai treabă, chiar dacă nu ai planificat acest lucru. Cineva are nevoie de suportul tău, ești descurcăreț, dornic să ajuți, să te implici. Este un moment bun să ieși din zona de confort, dar și din mediul cu care ești obișnuit, să schimbi perspectiva, spațiul, să călătorești, dacă apare ocazia.

 


Capricorn

Este o zi bună pentru a-ți folosi latura artistică. De asemenea ai chef de distracție, de amuzament, de activități dinamice. Poți primi vești bune de la persoane aflate la depărtare sau prin intermediul unor sincronicități sau întîlniri neașteptate.

 


rsător

În această zi ar fi bine să găsești unele soluții legate de chestiuni ce țin de sectorul căminului, de familie, de relația amoroasă. Cineva din cercul tău de prieteni este dornic să-ți întindă o mână de ajutor. Este un moment bun să te ocupi de înfățisaarea ta, de aspectul tău, de modul în care te prezinți în fața celorlalți.

 


Pești

Dacă vrei să reintri în forma cu care erai obișnuit, atunci ar fi bine să te odihnești, să-ți reîncarci bateriile. Este o zi plăcută dacă ai de comunicat cu persoanele dragi, dar ar fi bine să eviți discuțiile profunde sau care au legătură cu trecutul.