Horoscopul zilei: 9 noiembrie 2022

 

Berbec

Ai cam fugit de realitate în ultimele zile, iar azi este posibil ca aceasta să ți se prezinte brusc sub toate formele ei. Să vezi totul, fără ascunzișuri și interpretări. Ai parte de diverse conștientizări, ești mai spiritual, mai atent la semne, la mesajele ascunse și la ce se petrece în jurul tău.

 


 

Taur

Ai nevoie să-ți arăți puterea, să te impui, să fii mai autoritar, să-ți scoți la iveală capacitățile de lider. Știi să conduci, să vezi traseul, să oferi o direcție pentru grupul de persoane care se bazează pe tine. Ești determinat, încrezător și iei decizii pe termen lung.

 


Gemeni

Fii mai îngăduitor cu tine, dar și cu cei din jurul tău. Este un cadru astral bun pentru comunicarea în scris, pentru lucrul cu hârtiile, actele. Îți poți face unele planuri pentru perioada următoare, pentru că ai unele idei bune, mature. Ai nevoie și de ceva mai multă odihnă, îți sugerează astrele.

 


 Rac

Ai chef de viață, de vorbă, de a te apropia de ceilalți, de a construi relații. Ești mai atent și în ceea ce privește nevoile cuiva din familie, poți iniția o discuție sinceră, profundă. Poate veni o veste din partea unor rude sau cineva mai tânăr îți oferă o informație frumoasă.

 


Leu

Muncă din plin, dar ești atent și la micile plăceri. Poți descoperi unele talente, unele abilități noi la tine. Fii mai atent la capitolul finanțe, te sfătuiesc astrele. Vor veni anumite informații spre tine, iar acestea te vor ajuta să fii mai încrezător în propria intuiție.

 


Fecioară

Te poți hotărî să faci o schimbare în viața ta, care nu va începe chiar de azi, dar care va avea drept motivație decizia de acum, înețelepciunea acestei zile. În ceea ce privește stilul tău de viață, poți decide să integrezi unele obiceiuri mai sănătoase. Poți ave parte de unele oferte, invitații.

 


Balanță

Astăzi este despre decizii mici, despre pași mărunți, dar care pot aduce schimbări mari. Este binevenit să faci un fel de introspecție asupra plusurilor și minusurilor din relația amoroasă în care ești implicat. Sunt anumite chestiuni care trebuie discutate, mai ales dacă este vorba despre negocierea spațiului personal.

 


Scorpion

Muncă din plin, dar este important să nu pierzi din vedere și nevoile, dorințele pe care le ai. E important să găsești timp și pentru tine, pentru sufletul tău, te sfătuiesc astrele. Sunt bine aspectate discuțiile de suflet, fie față în față, fie prin intermediul tehnologiei. Bine aspectată este și sfera străinătății.

 


Săgetator

Ești tentat să faci cât mai multe lucruri, să bifezi cât mai multe sarcini. Ești determinat, concentrat și ai spor în toate. Astăzi este despre descoperire, dar și despre dezvăluire. S-ar putea să prinzi curaj și să ieși din zona de confort, să dezvălui anumite talentele, anumite capacități despre care prea puțini știu.

 


Capricorn

Grupurile din care faci parte s-ar putea să te surprindă azi, să afli lucruri noi despre anumite persoane. Ai parte de suport, ba se poate spune că cineva te împinde de la spate, te încurajează că continui. Ești pregătit să oferi iubire, dar ș să primești la rândul tău.

 


rsător

Ai parte de momente neașteptate, care te vor lua pe nepregătite și în care ar fi bine să-ți gestionezi cu multa atenție emoțiile. Te poți întîlni cu persoane care au putere de decizie sau de răspunsul cărora depinde viitorul tău. Poți negocia azi foarte bine, reușești să convingi, să-ți impui părerea.

 


Pești

Astăzi ar fi bine să-ți folosești resursele, să fii creativ și inventiv. Ai parte de unele revelații, de idei pe care poate fi ar fi bine să le așterni pe hârtie ca ulterior să le dezvolți, îți sugerează astrele. Este bine aspectată conexiunea cu natura, dar și lucrul în echipă.