Platforma dedicata consultatiilor online in domeniul infertilitatii

Cu experienta clinica de peste 20 de ani in specialitatea medicinei reproductive – Fertilizare in Vitro, Dr. Alina Bolintineanu face un pas nou spre sansa acordata cuplurilor din Romania sau din afara tarii de a deveni parinti, prin lansarea unei platforme online, ce permite initierea discutiilor medicale la distanta. Astfel, cuplurile care au in plan obtinerea unei sarcini pot programa o discutie medicala specializata, cu teme ce pot viza obtinerea unei sarcini, interpretarea analizelor, pasi sau etape recomandate, sfaturi personalizate si raspunsuri cu privire la istoricul medical.

Discutiile cu medicul specialist Alina Bolintineanu se programeaza automat prin intermediul site-ului www.alinabolintineanu.ro, platforma oferind posibilitatea platii online si validarii intervalului orar preferat de pacienti. De asemenea, beneficiile platformei se adreseaza atat cuplurilor din Romania, cat si celor din afara granitelor, acesta fiind primul pas catre o schema de tratament sau un plan de analize pe care pacientii sa le urmeze in perioada imediat urmatoare, in functie de posibilitatile acestora.

Infertilitatea afecteaza un numar tot mai mare cupluri din intreaga lume, acesta este un lucru stiut. Ceea ce este important sa cunoasca viitorii parinti este faptul ca in egala masura, accesul la tratamente specifice medicinei reproductive, precum si la scheme personalizate face parte dintr-o evolutie a medicinei. Asadar, adresarea rapida catre un medic specialist si identificarea acelor recomandari potrivite fiecarui pacient sunt esentiale atunci cand vorbim despre sansele de reusita in obtinerea unei sarcini. Mai mult decat atat, trecem printr-o perioada in care pacientii simt nevoia comunicarii si a cautarii solutiilor optime” spune dr Alina Bolintineanu, medic primar ginecolog, specialist in reproducere umana asistata si fertilizare in vitro.

Cunoscuta pentru competentele sale, pentru ultraspecializarea in medicina reproductiva, dar si pentru cazuistica abordata, Dr. Alina Bolintineanu trateaza in medie peste 2000 de pacienti pe an, efectuand anual aproximativ 500 de proceduri de Reproducere Umana Asistata, cu o rata de succes de 42%, peste media europeana.

De asemenea, medicul Alina Bolintineanu detine experienta validata in imunologia reproductiva si in interventii chirurgicale asociate infertilitatii, cum ar fi histeroscopie, biopsie, endoinjury.

Pentru programari:

Consultatii online: www.alinabolintineanu.ro