Meghan Markle si Printul Harry sunt din nou parinti. Iata cum se numeste fetita lor

Meghan Markle si printul Harry sunt din nou parinti. Ducii de Sussex au anuntat nasterea celui de-al doilea lor copil, o fetita, pe nume Lilibet-Diana Mountbatten Windsor.

Meghan Markle insarcinata/ Sursa foto: Insider

Numele micutei este unul special, pe de o parte, pentru a aduce un omagiu printesei Diana, iar pe de alta parte, fiindca “Lilibet” era numele de alint pe care-l avea in copilarie Regina Elisabeta a II.

Micuta s-a nascut pe 4 iunie, in jurul orei locale 14.00, la spitalul Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California si a cantarit la nastere 3,5 kg.

Cu mare bucurie, Printul Harry si Meghan, Ducele si Ducesa de Sussex, si-au intampinat fiica, pe Lilibet, Lili Diana Mountbatten-Windsor, pe lume. Lili s-a nascut vineri, 4 iunie, la ora 14:00 cu ajutorul medicilor si a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA” este anuntul oficial oferit de reprezentantul cuplului de Sussex.

Meghan Markle, Printul Harry si Archie/Sursa foto: Oprah Daily

Lilibeth are un frate mai mare, pe nume Archie, in varsta de 2 ani si este al 11-lea stranepot al reginei si al cincilea nepot al printului Charles.

 

 

 

Citeste si: Pierderea unei sarcini nu este un subiect tabu, iar celebritatile confirma acest lucru