Un barbat acosta eleve si le oferea 200 de lei ca sa ,,mearga” cu el

Un barbat banuit ca acosta eleve in Arad si le oferea 200 de el ca sa ,,mearga” cu el a fost amendat cu 1.500 de lei. Doua tinere care l-au recunoscut pe suspect au anuntat ca vor depune plangeri penale. Potrivit Jandarmeriei Arad, o postare pe Facebook a unei eleve din Pecica a atras atentia unui jandarm.

Vezi si Barbat acuzat ca a dat droguri unor copile, arestat

„Va rog frumos, cei care aveti copii mici, aveti grija, astazi (11.04.2019) a fost vazut in fata liceului teoretic G.H Lazar de o colega de-a mea, ea a facut si filmarea, pentru ca a patit la fel!!! Va rog frumos!!!”, este postarea care a atras atentia jandarmului.

Jandarmul si-a alertat colegii, spunand ca este vorba despre un barbat care acosteaza tinere eleve pe strada si le propune sa ,,mearga” cu el, pentru suma de 200 lei.

„Si se pare ca cele doua fete, din cazul nostru, nu sunt singurele care au patit acest lucru. Colegul nostru a luat legatura cu persoana in cauza, iar dupa ce a primit toate informatiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad. Jandarmii din Pecica au fost mobilizati si impreuna cu politistii locali din localitate, au plecat pe urmele individului. Au trecut doar 24 de ore pana la identificarea acestuia”, arata Jandarmeria Arad.

Barbatul a fost recunoscut de catre eleve, fiind astfel amendat cu 1.500 de lei pentru incalcarea unor norme de convieţuire sociala, a ordinii și linistii publice. De asemenea, jandarmii anunta ca cele doua tinere vor depune plangere penala impotriva barbatului si sunt decise sa mearga pana la capat.

Citeste si Un barbat suspectat ca a agresat sexual doua minore, arestat preventiv

Sursa: Mediafax